Posao Dostavljac Goriva v1.5 | ( foreach, izcmd, streamer )

Započeo Bolex_, Mart 03, 2017, 19:51:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,

Danas vam predstavljam jedan mogu reci Unikatan posao zvani Dostavljac Goriva. Objavljujem ovo verziju 1.5 jer trenutno radim na novijoj, to jest poboljsanoj MYSQL verziji koju necu objavljivati! Mogu reci da je ovo iznimno zanimljiv tip posla i da je nesto poput ovoga vrlo lako da se uradi. Nisam se previse trudio oko same skripte i pisanog samog koda, jer je ovo v1.5 verzija! Sve to vam je potrebo od INC & Plugina je ( a_samp, foreach, izcmd, streamer ) Reci cu vam nesto o ovom poslu u sljedecem komentaru!

Posao Dostavljac Goriva je iznimno lagan posao sa kojim ce te vrlo dobro zaraditi! Prvo sto ce te morati uradit je da se zaposlite tako sto ce te doci do mjesta za zaposljavanje(Logicno)! Nakon samog zaposljavanja morate uci u samo vozilo tog posla i natovariti vas kamijonet sa "Bacvama Goriva". Nakon sto ste sve to utovarili, automatski ce vam postavi odredenu lokaciju na "Mini mapi" gdje ga morate dostaviti. Za svaku dostavljenu "bocu goriva" dobijete 100$ + bonus. Iako vam ponestale tereta, to jest bacvi sa gorivom morate da otidete do mjesta gdje ste se zaposlili i utovarite novi teret! Ukoliko mislite da ste dovoljno zaradili, jednostavno prekinete posao i uzivajte u vasim novcanicama!

Imao sam malih problem tokom snimanja, slucanjo sam zaustavio snimanje pred sami kraj :P

Poslednja Izmena: Jun 11, 2017, 12:31:58 POSLE PODNE od Muma
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Svidja mi se
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Pohvale za trud
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Hvala puno
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Zahvaljujem se

BUMP

Hvala Muma  :)