[Pomoc] Sistem cuvanja

Započeo LoOdaK, Februar 26, 2017, 01:35:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Izvinjavam se ako sam pogrijesio pdf,stvarno nezz gdje da postavim ovo pitanje

Skripta koju koristim: moja
Detaljan opis problema:  Nije nikakav problem vec sam uzeo edit neki gm koji ima dini sistem cuvanja,i sad ja gledam nesto na samp forumu i ugledam dini2, udjem,vidim i kaze poboljsana verzija i u testovima se pokazalo cak da je brzi i od y_ini-a, pa sad mene zanima da li je to istina?
Da li je bolje ubaciti dini2 (ako ubacim nista ne treba mijenjati,samo stavim include) ili y_ini??
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Februar 26, 2017, 03:03:28 PRE PODNE
Kakav kid moras biti da trollas na ovaj nacin.
Testaj sam i vidi rezultate
Ja sam pitao za misljenje,nikakav trol,a to sto si ti toliko pametan pa pametujes to je tvoja stvar,ja sam lijepo pitao da li se isplati to raditi,jel neko radio sa tim sistemom vec i kakva ima iskustva
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Jako dobar i zreo smisao za humor, i dobar govnrnik.
Testao sam dini2(gini) i y_ini, vidi se razlika, gini je "dosta" bolji. Uzmi njega i radi :)

xD  :D :D :D

Ok,hvala