[TUT] Kako napraviti najjedostavniju komandu za obaranje servera

Započeo Marko Radivojevic, Februar 24, 2017, 18:36:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

KAKO NAPRAVITI NAJJEDNOSTAVNIJU KOMANDU ZA OBARANJE SERVERA?

Pozdrav svima,
U ovom tutorijalu pokazacu vam kako da napravite najjednostavniju komandu za obaranje SAMP servera.
Pa da pocnemo.

Sada cemo zapoceti komandu
[pawn]YCMD:vasakomanda(playerid, params[],help)
{
[/pawn]

Koristicemo RCON komandu za gasenje servera - /rcon exit.

[pawn]SendRconCommand("exit");[/pawn]

I sada cemo zavristi komandu dodavanjem [pawn]return 1;[/pawn]

Kada ste sve ovo odradili, komanda bi trebala izgledati ovako:
[pawn]YCMD:vasakomanda(playerid, params[],help)
{
    SendRconCommand("exit");
    return 1;
}[/pawn]

Smislite neku komandu koju niko nece moci da provali.
I to je to od ovog tutorijala, nadam se da sam vam pomogao  :)

Pohvale za trud oko ovog tutorijala, ali sta ce ti ta cmd za obaranje?  :-[

Moglo bi se koristiti kad neko vec objavljuje mod, da ubaci medju brackete kod svega zivog... mhm

bilo je lijepo dok je trajalo.

Smatram da je ovo odlicno,pogotovo ako ne mozes vjerovati kolegi koji radi s tobom na modu.

Citat: Halimi poslato Februar 24, 2017, 23:48:04 POSLE PODNE
Smatram da je ovo odlicno,pogotovo ako ne mozes vjerovati kolegi koji radi s tobom na modu.
E bas to. Napravio bi ja 100 takvih komandi :D
samo rejv i debele zene

Citat: ANDRIJEVIC poslato Februar 25, 2017, 11:18:33 PRE PODNE
Pod 1. nikad ne trebas raditi sa nekim u koga nemas stoprocentno poverenje(da ga znas u rl) 2.ako je taj drugi iole dobar skripter ne mozes ga tim prevariti

Ako je gamemode edit, i nece brljati po komandama zaturis je negde izmedju i tjt, ne moze da je provali. Inace ja bi uradio komandu za admina, da setam sebi i sve ih pobanujem mm ..  ;)
samo rejv i debele zene

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Februar 25, 2017, 11:22:09 PRE PODNE
Pod 1. nikad ne trebas raditi sa nekim u koga nemas stoprocentno poverenje(da ga znas u rl) 2.ako je taj drugi iole dobar skripter ne mozes ga tim prevariti
Danas nikom ne treba vjerovati,ni najbliznjem.Danas ti je SAMP postao komplikovaniji od ljubavi znaci ljubav je veoma prosta stvar samo je ljudi stvaraju teskom,isto tako i samp.Naravno kad bi radio mod radio bi sam jbg brate uzdaj se use i svoje kljuse al danas se ganja ta ekskluziva da ti je naci sto boljeg mapera i skriptera i proci jeftino a mala svadja i ode sve u qrac.Treba ti ugovor da bi bio mirne glave :D.

Citat: Halimi poslato Februar 25, 2017, 13:52:35 POSLE PODNE
Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Februar 25, 2017, 11:22:09 PRE PODNE
Danas nikom ne treba vjerovati,ni najbliznjem.Danas ti je SAMP postao komplikovaniji od ljubavi znaci ljubav je veoma prosta stvar samo je ljudi stvaraju teskom,isto tako i samp.Naravno kad bi radio mod radio bi sam jbg brate uzdaj se use i svoje kljuse al danas se ganja ta ekskluziva da ti je naci sto boljeg mapera i skriptera i proci jeftino a mala svadja i ode sve u qrac.Treba ti ugovor da bi bio mirne glave :D.
Zato je najbolje sve sam raditi. ;)