Pitanje/Predlog za sve

Započeo kim3205, Februar 23, 2017, 00:06:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, otvarao sam par hostinga al nije islo to je radi zarade preko neta al ne ide onda samp/cs servere i tako al ni to ide, zanima me sta se isplati otvarati radi zarade od cega vi mislite da ima zarade sta se isplati otvarati sta likove privlaci ili sta vec,pitanje je sta otvarati samo ?

i am king!

Napiso sam ti na fb Prodaji 1.6 servere oni idu ko ludi udari 8e 32 slota

Ma jebo mater ne ide ni to,sranje je....daj nesto pametno (DRUGA STRANA SVETA)

i am king!

Citat: â˜... Pɪɴᴋɪ â˜... poslato Februar 23, 2017, 20:45:00 POSLE PODNE
Prodaji prasetinu domacu salji preko poste xd

Ako prodaje jeftino servere, zatvorice ga.
Hosting ima dobru zaradu ako imas gde da trazis kupce.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Februar 23, 2017, 22:06:08 POSLE PODNE

Na primer ?

i am king!

Citat: â˜... Pɪɴᴋɪ â˜... poslato Februar 23, 2017, 22:28:16 POSLE PODNE
Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Februar 23, 2017, 22:06:08 POSLE PODNE

Na primer ?
Ulozi 5-10â,¬ recimo na fb reklamu :D
Graphic & Web Designer

@â˜... Pɪɴᴋɪ â˜...
Sve sto radis radi maksimalno profesionalno...
Ako zelis da se bavis sa hostingom, fokusiraj se na inostrano trziste sa VPS, Dedicated, Cloud, Web hostingom... Kazes nemas PayPal? Otvori devizni racun (Banca Intesa ti daje da za 0 dinara ga otvoris uz mogucnost da narucis karticu), kreni ozbiljnije da se posvetis tome.. Nadji ljude koji ce sa tobom to da rade..

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Februar 23, 2017, 23:24:03 POSLE PODNE
@â˜... Pɪɴᴋɪ â˜...
Sve sto radis radi maksimalno profesionalno...
Ako zelis da se bavis sa hostingom, fokusiraj se na inostrano trziste sa VPS, Dedicated, Cloud, Web hostingom... Kazes nemas PayPal? Otvori devizni racun (Banca Intesa ti daje da za 0 dinara ga otvoris uz mogucnost da narucis karticu), kreni ozbiljnije da se posvetis tome.. Nadji ljude koji ce sa tobom to da rade..

Pusti mi poruku da  me uputis oko tih stvari na fb.com/kim3205 da mi otvoris taj put i onda cu radit kako si reko ako mislis ozbiljno ali  sutra mozemo o tome da razmotrimo stvar oko toga

i am king!

Lepo je napisao @MegatroNâ,,¢ , ja ti takodje preporucujem da otvoris mozda neki sajt koji ce sluziti drugima za razmenu nekih stvari, reklamiranje, ulozis 3â,¬ u FB reklamu i veruj mi da ces dosta dobiti od toga, sklopis dogovor sa nekom firmom iz tvog grada da ti daju procenat od prodaje njihove robe preko tvog sajta itd.. :)

Kako nece da ide? Uzmes jaci host gde nece biti lagovanje kada podignes 3 servera. Uzmes CS 1.6 i TS3 server, za sebe imaces para. SA-MP serveri? Od toga nema nista  :D
samo rejv i debele zene

Citat: Golub poslato Februar 24, 2017, 00:21:56 PRE PODNE
Lepo je napisao @MegatroNâ,,¢ , ja ti takodje preporucujem da otvoris mozda neki sajt koji ce sluziti drugima za razmenu nekih stvari, reklamiranje, ulozis 3â,¬ u FB reklamu i veruj mi da ces dosta dobiti od toga, sklopis dogovor sa nekom firmom iz tvog grada da ti daju procenat od prodaje njihove robe preko tvog sajta itd.. :)

Pa reci neki primer u tom smislu...

Citat: ANDRIJEVIC poslato Februar 24, 2017, 08:22:02 PRE PODNE
Kako nece da ide? Uzmes jaci host gde nece biti lagovanje kada podignes 3 servera. Uzmes CS 1.6 i TS3 server, za sebe imaces para. SA-MP serveri? Od toga nema nista  :D

Tacno razmisljam kako bih se isplatilo

i am king!

Ti tražiÅ¡ da ti neko kaže neÅ¡to unikatno.Ljudi koji imaju neÅ¡to unikatno na umu oni to otvore, neće ti niko reći strategiju za lagano zaraÄ'ivanje.
Ako hoćeš otvoriti nešto da zaradiš onda sjedeš i sam promisliš šta ljudima na internetu treba, šta tebi kao osobi koja koristi internet treba.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."