â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

PoS sta mislite da li bi ovdje na  Balkanu uspio jedan unikatan dvojezicni stunt server
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Tesko ja uradio na moj mod kakav takav edit  a likovi idu na srw-e de uzmu moj stari raspad mod i imaju 15+ dnevno a nis da nisu uradili samo promenili ime cak ni to a kod mene malo igraca al stalnih
ti bi imao stalne igrace vrv puno nez
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Ja bi volio stunt i igrao bi a sad nisam siguran za ostale
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Sjebala se balkanska samp "scena", taj server ne vjerujem da bi uspio i ovi sto igraju freeroam/stunt igraju na onom uifu, sad na balkanu vrijedi igrat na pravim rp serverima kao sto su city of angels, city of crime i sad ovaj sto se otvorio county roleplay na ovim rpg serverima sve neki citer, dmeri ne mozes normalno igrat.. sad ima i samperki sto se skidaju pa slikaju za poziciju, propasce sve kad-tad.

Citat: anDroâ,,¢ poslato April 15, 2017, 22:36:29 POSLE PODNE
Sjebala se balkanska samp "scena", taj server ne vjerujem da bi uspio i ovi sto igraju freeroam/stunt igraju na onom uifu, sad na balkanu vrijedi igrat na pravim rp serverima kao sto su city of angels, city of crime i sad ovaj sto se otvorio county roleplay na ovim rpg serverima sve neki citer, dmeri ne mozes normalno igrat.. sad ima i samperki sto se skidaju pa slikaju za poziciju, propasce sve kad-tad.
Taman tako samp propao meni na srw sve oces igrace daj mi a6 i na 1 srw cu na /ao to je dokaz da bi i tebe izdao a ne da ce ti dovest igrace i + kad dobije admina nece ni da reklamira nego banat pola srw i ti igraci nece vise uc

road to 100 page
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Amain poslato April 15, 2017, 22:38:43 POSLE PODNE
Ili otvori server, nadji nekog sa 100k+ suba neka ti snimi nekoliko epizodica, platis mu 50-100 evra i imas igraca.
Po meni jedini nacin za uspjeh servera..

Andro taman tako nema drugog nacina na balkanu

Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato April 15, 2017, 22:18:50 POSLE PODNE
PoS sta mislite da li bi ovdje na  Balkanu uspio jedan unikatan dvojezicni stunt server
Nema od tog' ništa, ne muči se. :)

@SteXi.ılllı. otvaraj novu temu. :D

Sta nam je sa Rudimentalom, vidim svaki dan online a ne pise nista..

Da samp propada zbog sve vise servera koji se otvaraju.Pitao sam za stunt server gdje bi skripta bila dvojezicna tj Engleski i Balkanski naravno reklamirali bi i po stranim grupama cak dovodili ytubere.Moje iskreno misljenje da bi taj stunt server uspio zato sto je pun qrac RP,RPG servera.Naravno napravili bi mnogo jake evente u fazonu gta 5 i to.
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.