â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja vec pomislio ja jedini glavonja koji gleda i nema pojma o kakvim utakmicama ovi pricaju :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

Citat: Amain poslato April 11, 2017, 22:39:39 POSLE PODNE
Je l' vam baguje malo forum?
Cuj malo, baguje mi od 2. mjeseca al opet visim na forumu.. :D

bem li ga meni bio zbacio DNS problem pa poslje SMF Database problem i tek onda uso....(mozda zmajko sta novo priprema xD)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Meni forum puca, pise nesto connect problems smf neka sranja nmp

edit: mozda bump sad nova tema :D
samo rejv i debele zene

Citat: King2 poslato April 11, 2017, 22:47:54 POSLE PODNE
bem li ga meni bio zbacio DNS problem pa poslje SMF Database problem i tek onda uso....(mozda zmajko sta novo priprema xD)
Zmajko visi na noobotu.. vjerovatno muljaju nesto Cadilab i Kasperzi xD

nebi me cudilo jer su se Kasperzi i Cadilab previse usutili...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ne vjerujem da ce bit nova tema jos, pogotovo ovako brzo od kako je rekao Kasperzi da pocinju radit.

Citat: anDroâ,,¢ poslato April 11, 2017, 22:57:17 POSLE PODNE
Ne vjerujem da ce bit nova tema jos, pogotovo ovako brzo od kako je rekao Kasperzi da pocinju radit.

On je rekao da je tema zavrsena, ne znam kolko vremena treba da se kodira to sranje
samo rejv i debele zene