â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Ma ja ba :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Jaoo vidi GL otkljucan,ljepota bozija heheh :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

U protekla skoro dva dana ceo svet je bio u kolapsu zbog stavljanja katanca na temu od velikoj znacaja za ovaj forum.
Nakon pustanja u rad teme po imenu Glavni razgovor #28 ceo svet se vraca normalnom i uobicajenom zivotu.

Nadamo se da ce pocinioci biti privedeni uskoro i da ce pravda biti zadovoljena.
Uzivo sa lica mesta reporter Balkan SAMP-a Megatron.

#ziveo_glavni_razgovor

Zahvalite se meni :D, moj bubreg je spasio mnoge zivote  ;)   8)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato April 11, 2017, 18:25:24 POSLE PODNE
Zahvalite se meni :D, moj bubreg je spasio mnoge zivote  ;)   8)

ja sam prvi digo ustanak,ali et bubrezi su imali vecu ulogu nego ja i @LoOdaK
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ja vam kazem da ne idete u skolu

https://www.youtube.com/watch?v=VBf7iwFW8Nc
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato April 11, 2017, 18:10:20 POSLE PODNE
U protekla skoro dva dana ceo svet je bio u kolapsu zbog stavljanja katanca na temu od velikoj znacaja za ovaj forum.
Nakon pustanja u rad teme po imenu Glavni razgovor #28 ceo svet se vraca normalnom i uobicajenom zivotu.

Nadamo se da ce pocinioci biti privedeni uskoro i da ce pravda biti zadovoljena.
Uzivo sa lica mesta reporter Balkan SAMP-a Megatron.

#ziveo_glavni_razgovor

Ahahhaa, nasmejao si me sad :D
samo rejv i debele zene

@ANDRIJEVIC
8)

Kako nezvanicno saznajemo radi se o coveku po nadimku SteXi.ılllı. koji je vec poznat tajnim sluzbama i policiji po slicnim radnjama. SteXi.ılllı. ima veoma jake veze u podzemlju kako Italije tako Rusije, Amerike a poznat je i po celoj Aziji. Bas zbog tih jakih uticaja uvek je uspevao da izbegne hapsenja koja su mu spremana.

Takodje poznat je po veoma surovim likvidacijama osoba koje su se bunile oko zakljucanih tema te su takve osobe zavrsavale u Recycle bin-u.

#uskoro_opsirnije

Najludji je ovaj megatron
samo rejv i debele zene

@MegatroNâ,,¢  Da ti nisi jeo malo ajvara??

xD ja uspio kardovat random key na gabe keys i dobio game od 7-8e

Citat: Harexe Svabo poslato April 11, 2017, 19:09:52 POSLE PODNE
xD ja uspio kardovat random key na gabe keys i dobio game od 7-8e
Hhahahhaha kad bi ja jos skonto sta ti pises bilo bi super haha