â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Haha majstore :D
Ja sad dosao iz grada, moj glupi drug mislio da je fast 8 izasao u kinu, a ustvari su karte bile u predprodaji pa smo sat vremena kao debili cekali na film koji nije na repertoaru

Citat: Cadilab poslato April 08, 2017, 00:23:26 PRE PODNE
Ja sad dosao iz grada, moj glupi drug mislio da je fast 8 izasao u kinu, a ustvari su karte bile u predprodaji pa smo sat vremena kao debili cekali na film koji nije na repertoaru
Izlazi tek 13-14 aprila ja mislim :D

Citat: Cadilab poslato April 08, 2017, 00:23:26 PRE PODNE
Repriza 1 aprila,prc
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

pravim dizajn za signaturu i sad koje da stavim %username ili $username...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ne kontam, ako radis samo dizajn nemas ti sta raditi varijable, Ali eto, sa $ se oznacava varijabla u php

Citat: Cadilab poslato April 08, 2017, 11:45:20 PRE PODNE
Ne kontam, ako radis samo dizajn nemas ti sta raditi varijable, Ali eto, sa $ se oznacava varijabla u php

trebam kako ce mi citat iz PSD file pa onaj dio kad ide npr Ime_Prezime:Cadilab_Corleone e sad u psd pravim da mi cita Ime_Prezime:$username,pa gledam dali da stavljam %username ili $username...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Moze neki prijedlog kakav bi mogo uradit dizajn?

Ja cu probati uraditi,ne garantujem da cu znati  ;)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: King2 poslato April 08, 2017, 11:56:19 PRE PODNE
Citat: Cadilab poslato April 08, 2017, 11:45:20 PRE PODNE

trebam kako ce mi citat iz PSD file pa onaj dio kad ide npr Ime_Prezime:Cadilab_Corleone e sad u psd pravim da mi cita Ime_Prezime:$username,pa gledam dali da stavljam %username ili $username...

Sto lepo ne nadjes na netu to kako se radi jbt :D

Evo kome treba = Kako ukloniti sistematsku gresku
Poslednja Izmena: April 08, 2017, 12:59:08 POSLE PODNE od ANDRIJEVIC
samo rejv i debele zene

neko dl link za adobe dw...

GAME OVER