â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: King2 poslato April 03, 2017, 13:32:20 POSLE PODNE
taj osjecaj kad dobijes 5 iz lektire a ne znas ni kako joj korice izgledaju hahah...
Mislim da imas pogresan osecaj.Lektire su sjajna stvar i prikladne su tvom uzrastu i zrelosti.Po meni sam sebi skaces u stomak ako ne citas.Nisam ja neki streberko,ja sam veliki protivnik trenutnog sistema skolstva jer se uce mnoge nebitne stvari i zaglupljuju nas nevaznim informacijama.Ali po meni su lektire sjajna stvar i mislim da covek treba sto vise da cita jer tako bogatis svoj vokabular a mozes i da naucis mnoge stvari vezane za zivot i shvatanje istog. :D

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato April 03, 2017, 13:46:31 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato April 03, 2017, 13:32:20 POSLE PODNE
taj osjecaj kad dobijes 5 iz lektire a ne znas ni kako joj korice izgledaju hahah...
Mislim da imas pogresan osecaj.Lektire su sjajna stvar i prikladne su tvom uzrastu i zrelosti.Po meni sam sebi skaces u stomak ako ne citas.Nisam ja neki streberko,ja sam veliki protivnik trenutnog sistema skolstva jer se uce mnoge nebitne stvari i zaglupljuju nas nevaznim informacijama.Ali po meni su lektire sjajna stvar i mislim da covek treba sto vise da cita jer tako bogatis svoj vokabular a mozes i da naucis mnoge stvari vezane za zivot i shvatanje istog. :D
ma davnih dana sam ja ovu lektiru citao zato sam i dobio 5,a u ovoj nasoj novoj skoli nisu jos biblioteku osposobili tako da mi i nije bila potrebna,inc da se pohvalim jos od da sam Stari zvucnik koji je imao oko 75db bassove pojacao na 150db tako da sad mi i nije potreban bass boost :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Za 3-4 dana 7 stranica u razgovoru, ma hajte molim vas...

neko link za Adobe DW hitnoo(naravno da je free i cracked)...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Jeli se samo meni pojebo forum, tj. ovaj dio kad dajem nekom odgovor ili svima??
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato April 03, 2017, 20:36:55 POSLE PODNE
Jeli se samo meni pojebo forum, tj. ovaj dio kad dajem nekom odgovor ili svima??
Meni je sve uredu.

Zna neko kako jednim klikom obrisati sve poruke na FBu?
samo rejv i debele zene

Citat: anDroâ,,¢ poslato April 03, 2017, 20:46:12 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato April 03, 2017, 20:36:55 POSLE PODNE
Meni je sve uredu.
I meni je sad izgleda sve dobro, nesto se bilo pojebalo sve
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: ANDRIJEVICãƒ,, poslato April 03, 2017, 20:49:11 POSLE PODNE
Zna neko kako jednim klikom obrisati sve poruke na FBu?

Ajde nekoo pametan, hitno je
samo rejv i debele zene

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato April 03, 2017, 21:00:09 POSLE PODNE
Dobro vece dobri ljudi
Kakvo dobro, vidlo dobroga nije

Dobro vece dobri ljudi

Pusti vece, kako da obrisem sve poruke sa fba
samo rejv i debele zene

Citat: ANDRIJEVICãƒ,, poslato April 03, 2017, 21:01:03 POSLE PODNE
Dobro vece dobri ljudi

Pusti vece, kako da obrisem sve poruke sa fba
OBRISI FB I UZMI AJVAR

Ozbiljan sam, zna neko ili ne?
samo rejv i debele zene

Dobro vece dobri ljudi
Nije bas dobro kad skontam da moram sutra u skolu + u 6 ujutro  :'(
@ANDRIJEVICãƒ,, Potrazi na google ili youtube, mozda i moze..