â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Cadilab poslato Mart 30, 2017, 23:14:54 POSLE PODNE
Ti majstore :D
@Cadilab ma krivo mu nema gdje nije puko komentar pa mu raja bjezi za postove xD(shala mala :) )
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Malo te ja prijavio, nisam teeo  8)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Nikad necu skontati sta vam znaci broj postova? Sta ste onda popularniji ili? ðŸ˜,

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Mart 30, 2017, 23:18:28 POSLE PODNE
Nikad necu skontati sta vam znaci broj postova? Sta ste onda popularniji ili? ðŸ˜,
Vise postova = vise ajvara = veca ludnica

Veoma prosto
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 30, 2017, 23:21:55 POSLE PODNE
Citat: Tosic ãƒ,, poslato Mart 30, 2017, 23:18:28 POSLE PODNE
Vise postova = vise ajvara = veca ludnica

Veoma prosto
pojasnio xD

GAME OVER

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 31, 2017, 08:02:47 PRE PODNE
Evo me kod doktora
Sto nisi jeo ajvara, bio bi sad zdrav i mogo bi dizajnirat :D

Jutro, danas izlaze parovi, svi za mene glasat i dobijate po 5e na paypalu, kardovano legit 100%  :D
-propo-

Ako si spreman da platiš, obezbediću ti još glasova
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Mito i korupcija  :(
wtf pola nije poslalo mape

bilo je lijepo dok je trajalo.