â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 30, 2017, 22:24:12 POSLE PODNE
Planiram da uradim neki portal za neki server dobrovoljno :$

Ja cekam pa ti vidi :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

GAME OVER

Ajvarista cestitam na 1000 poruka i novom ranku na forumuu :D

@LoOdaK

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

IDEMO PICKE LUDILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

AJVAR ARMY

Jesam reko da cu brzo do 1000
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 30, 2017, 22:57:18 POSLE PODNE

AJVAR ARMY

Sretno u daljim postovima i radu AJVARU nas :)

GAME OVER

Citat: King2 poslato Mart 30, 2017, 22:58:17 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Mart 30, 2017, 22:57:18 POSLE PODNE

AJVAR ARMY

Sretno u daljim postovima i radu AJVARU nas :)
:D,uskoro napustam forum :(
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nemojte mi spamati vise, ne govorim za glavni chat vec forum kompletno, evo sinoc i sad vec 2 clana sam morao opomenuti da prestanu sa spamom, u smislu, na portalu svi postovi su njihovi.
Zabranu pisanja cemo uvesti.

Citat: Cadilab poslato Mart 30, 2017, 23:13:25 POSLE PODNE
Nemojte mi spamati vise, ne govorim za glavni chat vec forum kompletno, evo sinoc i sad vec 2 clana sam morao opomenuti da prestanu sa spamom, u smislu, na portalu svi postovi su njihovi.
Ko prijavio, ko ? ko ? da cujemo svi ? :$

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 30, 2017, 23:13:52 POSLE PODNE
Citat: Cadilab poslato Mart 30, 2017, 23:13:25 POSLE PODNE
Ko prijavio, ko ? ko ? da cujemo svi ? :$
Definitivno mein Ćale xD

GAME OVER

Ccccc sram ih bilo