â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: King2 poslato Mart 28, 2017, 23:36:58 POSLE PODNE
Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 28, 2017, 23:35:49 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Mart 28, 2017, 23:34:44 POSLE PODNE
Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 28, 2017, 23:27:48 POSLE PODNE
Citat: King2 poslato Mart 28, 2017, 23:24:26 POSLE PODNE
Officijalno i ja nabio 500 postova....(valjda sam preso na glupi Solider)
Ja tek trebam hahah :D

Treba vreemena i vremena da nabijem 500 postova xD
Picko ne zurim :D

a ja,jbg zurio sm xD aBd da nam i ti doletis u 500,naravno postova... hehe
Za koji sat :P

Ja jos malo hiljadarka, a ko da sam juce imo 500 jbt.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 28, 2017, 23:39:07 POSLE PODNE
vise tegli nego postova hahaha
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Mart 28, 2017, 23:40:02 POSLE PODNE
Citat: LoOdaK poslato Mart 28, 2017, 23:39:07 POSLE PODNE
vise tegli nego postova hahaha
Cuj vise! Svaki dan po 3 slepera tegla stizu, globalna proizvodnja tegla pocela zbog mene majmuna, ocu ja pametovat, al neka ajd ono sto mi ostane ide za zimnice :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Molimo LoOdaka da spremi jednu teglu za ovog strucnjaka https://media.giphy.com/media/YA1XuG9TCAOn6/giphy.gif

GAME OVER

Citat: King2 poslato Mart 29, 2017, 00:01:36 PRE PODNE
Molimo LoOdaka da spremi jednu teglu za ovog strucnjaka https://media.giphy.com/media/YA1XuG9TCAOn6/giphy.gif
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ovom citavu hladnjacu

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Mart 29, 2017, 00:02:56 PRE PODNE
Citat: King2 poslato Mart 29, 2017, 00:01:36 PRE PODNE
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ovom citavu hladnjacu
u mene je stari malo divlji vozac,msm voli da klepi malo po gasu(cuj ovog malo eee boze 180Km/h niz autoput,umrla svaka nada u meni za zivotom)ali ovo ni on ne bi uspio da je htio...

GAME OVER

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

GAME OVER

Jutro jajare sta ima?