â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Djeste pi**e stigo Sinan Sokic
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

uf, kako divan dan :D
samo rejv i debele zene

@Jimi Dud'e aj ne spamaj okolo, reply-aš na teme stare i godinu dana

Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 28, 2017, 13:41:56 POSLE PODNE

dobice privremeni ban, bas kao sto sam i ja dobio zbog istog razloga :D
samo rejv i debele zene

Citat: ANDRIJEVICãƒ,, poslato Mart 28, 2017, 13:52:07 POSLE PODNE
Citat: Kasperzi ãƒ,, poslato Mart 28, 2017, 13:41:56 POSLE PODNE

dobice privremeni ban, bas kao sto sam i ja dobio zbog istog razloga :D
ma kad bi ga dobio ja bi se rodio

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Ako ima neko ko dobro barata sa cssom, htmlom i da poznaje dobro bootstrap a ima vremena i hoce da samnom radi onako bezveze kao frontend na projektu, slicno kao socijalna mreza nek se javi :P

Citat: Cadilab poslato Mart 28, 2017, 17:22:24 POSLE PODNE
Ako ima neko ko dobro barata sa cssom, htmlom i da poznaje dobro bootstrap a ima vremena i hoce da samnom radi onako bezveze kao frontend na projektu, slicno kao socijalna mreza nek se javi :P
A mene ko jebe jel ? Dok sam te kalemio dobar sam bio

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Pa nisam rekao da se ti ne javis, rekao sam svako zainteresovan, znam da ti jesi :P

Citat: Cadilab poslato Mart 28, 2017, 17:26:38 POSLE PODNE
Pa nisam rekao da se ti ne javis, rekao sam svako zainteresovan, znam da ti jesi :P
Vidi vidi, počeo i u moje ime da govori, kao zna da jesam :D uu ovo postaje ozbiljno :P

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

A nije nego bezveze mi stalno govorit aj ovo aj ono vec ovako se javis pa da znam da si zainteresovan da ne moram stalno za svaku stvar posebno moliti :P

Citat: Cadilab poslato Mart 28, 2017, 17:28:18 POSLE PODNE
A nije nego bezveze mi stalno govorit aj ovo aj ono vec ovako se javis pa da znam da si zainteresovan da ne moram stalno za svaku stvar posebno moliti :P
Ne seri da si ikad molio uvijek sam tu bio :P Aj dosta rasprave hahah, tu sam brate sve što treba :))

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Aj onda kad se vec javljas napravi dizajn profila kao sto sam ti pisao :D Ja jos nista nistam uradio