â—„ Glavni razgovor #28 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2017, 20:54:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

samo bih da ze zahvalim @anDroâ,,¢ jer mi je uljepsao dan kad sam se nasao na njegovoj listi respecta,fkt trudim se pomoc i naucit neke stvari al momak me danas tako iznenadio da sam danas bio totalno u full-u da mi nista nije moglo sjebat dan da izvinete,jos jednom andro hvala ti puno car si :)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Mart 05, 2017, 19:55:06 POSLE PODNE
samo bih da ze zahvalim @anDroâ,,¢ jer mi je uljepsao dan kad sam se nasao na njegovoj listi respecta,fkt trudim se pomoc i naucit neke stvari al momak me danas tako iznenadio da sam danas bio totalno u full-u da mi nista nije moglo sjebat dan da izvinete,jos jednom andro hvala ti puno car si :)
Haha, bas mi je drago vidjeti da neko ima ovakvo misljenje o meni, vidim da se trudis pa sam te stavio da imam respect prema tebi, sretno dalje na forumu. ;) @King2

;)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

I mn prije par mjeseci je obradovalo kad sam se vidio kod njega

Citat: Harexe Seljak poslato Mart 05, 2017, 21:10:54 POSLE PODNE
I mn prije par mjeseci je obradovalo kad sam se vidio kod njega
Hvala vam obojici, nisam se nadao ovome a pogotovo od Harexe-a, imam veliki respect prema vama. ;)

Hhaahahah i ja se nisam nadao  :)
8) :D
Pogotovo ja ovako debilast na respect listi????:P  ::)  ;) :-\
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Mart 05, 2017, 22:03:42 POSLE PODNE
Hhaahahah i ja se nisam nadao  :)
8) :D
Pogotovo ja ovako debilast na respect listi????:P  ::)  ;) :-\
Hahah pa kad si Ludak xD zezam se, dobar si pa te dodao :D

Gde ste ljudi, evo mene doso sa 18 rodjendana, malo se olesio ali nema veze.
samo rejv i debele zene

Moze mi neko poslat link [Prijava] Moram nesto vidjet,hvala!

Citat: GamerOfTheYT poslato Mart 06, 2017, 09:32:13 PRE PODNE
Moze mi neko poslat link [Prijava] Moram nesto vidjet,hvala!
Kakav link "[Prijava]",  ubio me bog ako te kontam.

Jel ima negdje detaljno objasnjeno oko CSS ?
Ali bas opsirno ??
Ako neko ima nek mi posalje :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Harexe Seljak poslato Mart 06, 2017, 23:03:01 POSLE PODNE
Imal neko da konta oko CS 1.6 Servera
Davno sam nekad otvarao servere. Uskoci inbox na fb ili pm ovdje :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Farisâ,,¢ poslato Mart 06, 2017, 23:00:13 POSLE PODNE
Jel ima negdje detaljno objasnjeno oko CSS ?
Ali bas opsirno ??
Ako neko ima nek mi posalje :D

@Farisâ,,¢  w3shool nema sta nema,tu mozes naucit o svemu....

GAME OVER