[C#][Pomoc] Launcher

Započeo Ilcev321, Februar 20, 2017, 19:48:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako da povezem Launcher sa serverom vec sam radio Launcher imam ga ali nemam u njemu za to samo fali dali igrac ima taj launcher u svog pc :D

da se udje na srw ubacis ono samp://ip:port a sad ako vec oces automatski da ti sa launchera cita Ime_Prezime Lozinka namjestis u launcheru da ti cita iz ftp a u skrpiti rijesis oko toga ako se loguje preko launchera,dao bih ti vise inf al slabije mi to ide i ovo je barem moje misljenje ostalo ja mislim da ti @Vodka Play  ili @Tosic ãƒ,, mogu pomoci...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Februar 20, 2017, 20:18:21 POSLE PODNE
da se udje na srw ubacis ono samp://ip:port a sad ako vec oces automatski da ti sa launchera cita Ime_Prezime Lozinka namjestis u launcheru da ti cita iz ftp a u skrpiti rijesis oko toga ako se loguje preko launchera,dao bih ti vise inf al slabije mi to ide i ovo je barem moje misljenje ostalo ja mislim da ti @Vodka Play  ili @Tosic ãƒ,, mogu pomoci...
hvala puno brate ali sve to imam konekcije imenom , password jer samo hocu da uradim skriptu da provjeruje dali igrac ima taj launcher ako bi imao e tad se moze logirati a kad nije da mu da "downloadiraj launcher da bi igrao"

jesil slucajno to vidio na NB(samo pitam hehe)....
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: King2 poslato Februar 20, 2017, 20:26:05 POSLE PODNE
jesil slucajno to vidio na NB(samo pitam hehe)....
na noobot igrao sam :D mislim ja sam skripter ali radim neke stvari i zato :D hocu malo i C# pa da uradim neki deo UP :D

Ja bih to ovako odradio.Napravio neku varijablu u igračevom fajlu(MySQL bi najbolji bio) npr. UsaoPrekoLaunchera i kad igrač stisne na npr Launch ili Play Å¡ta već to mu postaviÅ¡ na 1, a kad izaÄ'e sa servera staviÅ¡ mu na 0.To je neki princip na koji, ja mislim, se može odraditi to Å¡to tražiÅ¡.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Februar 26, 2017, 00:33:04 PRE PODNE
Ja bih to ovako odradio.Napravio neku varijablu u igračevom fajlu(MySQL bi najbolji bio) npr. UsaoPrekoLaunchera i kad igrač stisne na npr Launch ili Play Å¡ta već to mu postaviÅ¡ na 1, a kad izaÄ'e sa servera staviÅ¡ mu na 0.To je neki princip na koji, ja mislim, se može odraditi to Å¡to tražiÅ¡.
Ako neko to skonta moze napp nest sto bi vrsilo pritisak na bazu i stim padanje servera

Citat: Harexe Seljak poslato Februar 26, 2017, 00:41:54 PRE PODNE
Ako neko to skonta moze napp nest sto bi vrsilo pritisak na bazu i stim padanje servera

?

Igrač stisnuo Launcher, UsaoPrekoLaunchera = 1
Igrač izašao sa servera, UsaoPrekoLaunchera = 0
Igrač usao preko samp klijenta, UsaoPrekoLaunchera = 0 - Nisi ušao preko launchera

Ne znam šta bi tu vršilo pritisak na bazu.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Februar 26, 2017, 00:47:49 PRE PODNE
Citat: Harexe Seljak poslato Februar 26, 2017, 00:41:54 PRE PODNE

?

Igrač stisnuo Launcher, UsaoPrekoLaunchera = 1
Igrač izašao sa servera, UsaoPrekoLaunchera = 0
Igrač usao preko samp klijenta, UsaoPrekoLaunchera = 0 - Nisi ušao preko launchera

Ne znam šta bi tu vršilo pritisak na bazu.

Losa ideja, mozda cak i ne koristi mysql..
Najbolji nacin ti je koristenje socketa, tj preko launcera saljes tcp zahtev serveru sa imenom i ip adresom klijenta, server cita podatke i ukoliko se poklapaju dopusta konekciju.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=333934
http://www.linuxhowtos.org/C_C++/socket.htm
Poslednja Izmena: Februar 26, 2017, 01:11:11 PRE PODNE od Cadilab

Mislim ono ako oces radi slobdno launcher niko ti nebrani imam ja svoj koji ima sve provere i sve , Pain in the Ass je bio napraviti to :D . Pokusaj pa javi kako ide pomocicuti koliko mogu

Respect for Muma187_