Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

PRX

*

Citat: Colic poslato Jul 19, 2020, 22:11:17 POSLE PODNE
Ime GameModa: Balkan School / Old School / Balkanium / Global Gaming
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate: Ako neko moze da da dl link od nekih modova koji je ovaj izvorni(Znm da ima objavljen BS i OS i GG mod ali ako ima neko neki koji je izvorni mod neki od ovih?)
:D

Citat: Colic poslato Jul 19, 2020, 22:11:17 POSLE PODNE
Ime GameModa: Balkan School / Old School / Balkanium / Global Gaming
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate: Ako neko moze da da dl link od nekih modova koji je ovaj izvorni(Znm da ima objavljen BS i OS i GG mod ali ako ima neko neki koji je izvorni mod neki od ovih?)
:)
e

Ime Gamemoda: Sve jedno koje je ime..
Vrsta Gamemoda: RPG
Trazim mod gde ima dinamicno kreiranje ( /server )
Novcanice boja lila ;)

Citat: DeViTo.mp3 poslato Jul 22, 2020, 10:34:41 PRE PODNE
Trazim mod gde ima dinamicno kreiranje ( /server )
Athlone?

Citat: rusic. poslato Jul 22, 2020, 16:38:07 POSLE PODNE
Athlone?
Ako imas neki edit Athlone moda posalji  :)
Novcanice boja lila ;)

N.D

*

Trazim SD (Prvi SanDiego) mod koji je radio brat Dzoks : https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=109441.msg702847#msg702847

Sobzirom da sam bio vlasnik tog servera , mod je bio Tuborg , sa dosta edita , posle prebaceno sve da se desava u selima.

Moze i mod od Tuborga , jer vrednost je neprocenjiva !

Citat: N.D poslato Jul 23, 2020, 00:38:37 PRE PODNE
Trazim SD (Prvi SanDiego) mod koji je radio brat Dzoks : https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=109441.msg702847#msg702847

Sobzirom da sam bio vlasnik tog servera , mod je bio Tuborg , sa dosta edita , posle prebaceno sve da se desava u selima.

Taj moj je bio objavljen ali njega vise nema na ovome forumu jer je uklonjen zbog nepostovanja formulara kao i ti sto ga nisi sad postovao kada si postavljao ovu temu (pazi sledeci put) :)

Citat: N.D poslato Jul 23, 2020, 00:38:37 PRE PODNE

Neces ga naci :(
e

N.D

*

Citat: Predrag321 poslato Jul 23, 2020, 09:09:16 PRE PODNE
Taj moj je bio objavljen ali njega vise nema na ovome forumu jer je uklonjen zbog nepostovanja formulara kao i ti sto ga nisi sad postovao kada si postavljao ovu temu (pazi sledeci put) :)

Troll je ovo : Ovde formular nije toliko bitan , kada moderatori polockaju nesto sto nije po formularu , bude ban...

Nisam tu od juce pa da ne znam da ima formular , bilo mi mrsko popunjavat.

Citat: Sync poslato Jul 23, 2020, 11:58:41 PRE PODNE
Neces ga naci :(

Mozda i hocu , sigurno da neko ima taj mod , mod je stvarno vrh , radio sys i izgubio ga jbg...

Citat: N.D poslato Jul 23, 2020, 12:02:53 POSLE PODNE
Troll je ovo : Ovde formular nije toliko bitan , kada moderatori polockaju nesto sto nije po formularu , bude ban...

Nisam tu od juce pa da ne znam da ima formular , bilo mi mrsko popunjavat.

Mozda i hocu , sigurno da neko ima taj mod , mod je stvarno vrh , radio sys i izgubio ga jbg...
Ja sam te samo upozorio

Ime GameModa: Old Street
Vrsta GameModa: RPG je mod
Nesto da dodate(nije obavezno):  ako neko ima dl link od ovoga moda https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=129996.0

Mod da nije toliko ubagovan izvorni SA i da ima do admina level 7  8) 8) 8) 8)

Ime GameModa: Division DeathMatch YSI Verzija
Vrsta GameModa: DeathMatch
Nesto da dodate(nije obavezno): Treba mi Division DM YSI - uklonjen je pa ako neko ima nek senda.

Ime GameModa: nebitno

Vrsta GameModa: RPG, ali da je prilagođen MySQLu i da se sve nalazi u jednom pawn fileu, a ne da ima 10 filterskripti uz to

Nesto da dodate (nije obavezno): Odgovor