Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Potreban mi je neki dobar RolePlay mod bez previse bagova!

Vrsta GameModa: RolePlay

Nesto da dodate (nije obavezno): Potreban mi je dobar RolePlay mod da je na fazon YUnited Balkana ili New Westerna ali da nema previse bagova!
Ili ukoliko je neko skinuo New Western mod da mi uploada bio bi zahvalan, jer link vise ne radi!  8)
~YouTube: Scarfy~
~Facebook: Scarfy YT~

Citat: ScarfyYT poslato Maj 20, 2020, 00:24:32 PRE PODNE

Nesto da dodate (nije obavezno): Potreban mi je dobar RolePlay mod da je na fazon YUnited Balkana ili New Westerna ali da nema previse bagova!
Ili ukoliko je neko skinuo New Western mod da mi uploada bio bi zahvalan, jer link vise ne radi!  8)
Evo rodjo http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=115175.0

Ime GameModa: Neki HARD ROLEPLAY mod.

Vrsta GameModa: HARD RP.

Nesto da dodate (nije obavezno): NEMOJTE MI SLATI OLD SCHOOL KAD OS NIJE HARD RP .. SAMO HARD RP MODOVE SLICNE CITY OF CRIME, CITY OF ANGELES  ...

Citat: Milorad_Vasquez poslato Maj 20, 2020, 13:42:37 POSLE PODNE
Ime GameModa: Neki HARD ROLEPLAY mod.

Vrsta GameModa: HARD RP.

Nesto da dodate (nije obavezno): NEMOJTE MI SLATI OLD SCHOOL KAD OS NIJE HARD RP .. SAMO HARD RP MODOVE SLICNE CITY OF CRIME, CITY OF ANGELES  ...
Evo brate,Black Money HRP
Link: https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=120211.0
=====================================
-OWNER 2020
-SKRITPER 2020
-MAPPER  2019
                       On Balkan Nation  ;) :) <?
=====================================

E moj skarfi sramotis se tu dzaba pred ljudima , Cim ti je skinuta pozicija sa New Westerna.,otisao si ,pozz nek svi znaju!
Poslednja Izmena: Maj 21, 2020, 09:09:51 PRE PODNE od Andreas925

Evo ovaj je dobar RP mod https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=135216.0

Citat: Borelli poslato Maj 18, 2020, 10:17:48 PRE PODNE
Ime GameModa: //
Vrsta GameModa: Neki mod za edit da nije samp UP/ATH/SM, treba mi jer sam pocetnik a iskreno ne volim navedene modove
Nesto da dodate (nije obavezno): Znaci neki GM da je lak za edit i dodavanje stvari a da nije jedan od gore navedenih hvala

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=134298.0
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=132800.0

Postovani svi trazim gamemode slican Venezueli.Ako nije problem nek neko posalje link.

:) :) :) :)

Citat: ElminLimex poslato Maj 21, 2020, 16:21:37 POSLE PODNE
Postovani svi trazim gamemode slican Venezueli.Ako nije problem nek neko posalje link.

:) :) :) :)
postavi ovo po formularu

Ime GameModa: Venezueka RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako ima neko slican mod kao u Venezuele nek mi posalje link pls

Ime GameModa: Black School
Nesto da dodate(nije obavezno): Neki edit moda ili naravno pravi mod

Mozel link Black School???

Poslednja Izmena: Maj 21, 2020, 16:42:41 POSLE PODNE od ElminLimex

Ime GameModa: Zenolo RPG/DM by Dimi (Mislim da je to Zara Gaming RPG v2.7)

Vrsta GameModa: RPG/DM

Nesto da dodate (nije obavezno): Potreban mi je ovaj mod ali ne samo pawn fajl vec potpun mod sa bazom, pokusavao sam sa Athlone da prebacim ali nisam uspeo. Ako neko ima mod sa bazom full, nek postavi ovde ili u PM. Bugfix sa reg i ne mora ali je uvek pozeljan i dobrodosao.

Ime GameModa: BlackStreet

Vrsta GameModa: HP

Nesto da dodate (nije obavezno): Ima neko ovaj mod braco ali ovaj sada sto koriste ako neko ima da mi posalje pp ili ovde znaci dajem svasta ko mi dadne ako ima neko osim skriptera Pekija i Torreta

Citat: Jovan Dev poslato Maj 21, 2020, 18:48:39 POSLE PODNE
Ime GameModa: BlackStreet

Vrsta GameModa: HP

Nesto da dodate (nije obavezno): Ima neko ovaj mod braco ali ovaj sada sto koriste ako neko ima da mi posalje pp ili ovde znaci dajem svasta ko mi dadne ako ima neko osim skriptera Pekija i Torreta
ja mislim da to nema niko osim njih skriptera zadnji put kada je mod objavljen je bilo 2018. godine a sada taj dl link ne radi