Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 27 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Stefan Samp poslato Maj 16, 2020, 19:39:41 POSLE PODNE
jedan lik zove se DamoN ãƒ,,  je postavio ovaj mod ovde ali nije dao link download
pa trazi od njega dl jer mi ne mozemo da imamo ako nije on njega objavio sa dl

Evo i slika od tog servera vidi se u gornjem desnom uglu kako se zove https://imgur.com/UP5Mkky

Ime GameModa: Vibe Gaming
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate (nije obavezno) Ako ima neko mod bez warninga i to da mi posalje ovde ili pm hitno <3

Citat: Jovan Dev poslato Maj 16, 2020, 20:59:30 POSLE PODNE
Ime GameModa: Vibe Gaming
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate (nije obavezno) Ako ima neko mod bez warninga i to da mi posalje ovde ili pm hitno <3
https://www.sendspace.com/file/tudw31

Citat: Iv0r_. poslato Maj 16, 2020, 21:27:28 POSLE PODNE
Jel ima virus? DP - DETECTED
.exe fajlovi nema virusa
Poslednja Izmena: Maj 16, 2020, 21:29:32 POSLE PODNE od predragmijatovic123

Citat: predragmijatovic123 poslato Maj 16, 2020, 21:28:29 POSLE PODNE
.exe fajlovi nema virusa
@predragmijatovic123 buraz mozes opet uploadati, izbriso se link? Hvala puno.
Poslednja Izmena: Maj 16, 2020, 21:48:26 POSLE PODNE od Iv0r_.

Ime GameModa: //
Vrsta GameModa: Neki mod za edit da nije samp UP/ATH/SM, treba mi jer sam pocetnik a iskreno ne volim navedene modove
Nesto da dodate (nije obavezno): Znaci neki GM da je lak za edit i dodavanje stvari a da nije jedan od gore navedenih hvala

Citat: Borelli poslato Maj 18, 2020, 10:17:48 PRE PODNE
Vrsta GameModa: Neki mod za edit da nije samp UP/ATH/SM, treba mi jer sam pocetnik a iskreno ne volim navedene modove
Nesto da dodate (nije obavezno): Znaci neki GM da je lak za edit i dodavanje stvari a da nije jedan od gore navedenih hvala
Srbija Gaming ?

on bi htio jos lakse, to nema jer ako zelis nesto lakse nemoj uopste da sse upustas u skriptanje

::) ???

evo: https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=101996.0
Muka mi je kada neko preko svake mere sere o kako mrzim pozere