Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Jacky poslato Jul 01, 2019, 02:26:45 PRE PODNE
Ime GameModa: Ravens

Vrsta GameModa: RP

Nesto da dodate (nije obavezno): Ako ima neko RAVENS preveden vise od 80%, mislim da je bilo nekad ovdje na forumu ali nmg da nadjem, HITNO!
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=12968.0 eto,jel tesko search-ati...  ::)

Nesto da dodate (nije obavezno): Ako ima neko RAVENS preveden vise od 80%, mislim da je bilo nekad ovdje na forumu ali nmg da nadjem, HITNO!
Koliko znam ona stara verzija NooBot-a ti je ravens, edit naravmo. Msm ima dosta tu i eneskog jos ali je tako nekih 80%

Edit: au coek me preduhitrio :D
Poslednja Izmena: Jul 01, 2019, 08:24:19 PRE PODNE od mmlinaric

Ovako trazim mod od Abyss ali @mumitza. njegova verzija ona od jakova je u msql , a trazim od mume zato sto nije u msql zato sto ne radi dl link  ako neka ima ili @mumitza. da tu ostavis link il u pm , Hvala !  :o

Citat: Saxy Bracurda poslato Jul 01, 2019, 13:36:24 POSLE PODNE
Ovako trazim mod od Abyss ali @mumitza. njegova verzija ona od jakova je u msql , a trazim od mume zato sto nije u msql zato sto ne radi dl link  ako neka ima ili @mumitza. da tu ostavis link il u pm , Hvala !  :o
nemam xd

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=12968.0

www.Game-State.com" style="border-style: none;

Ime GameModa: Neki za pocetnika i ako moze Textdraw editor
Nesto da dodate (nije obavezno): Ako ima neko mod za pocetnika nek posalje u privatne poruke
● Moji Radovi ●

Citat: Dzaja ãƒ,, poslato Jul 03, 2019, 10:23:28 PRE PODNE
Ime GameModa: Neki za pocetnika i ako moze Textdraw editor
Nesto da dodate (nije obavezno): Ako ima neko mod za pocetnika nek posalje u privatne poruke
Na ovom linku skroz dole imas za pocetnike ;)
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=102627.0
A evo i TDEditor ;)
https://www.youtube.com/watch?v=ek4uAD4iT1c

Ime GameModa: / / /

Vrsta GameModa: Roleplay

Nesto da dodate (nije obavezno): Trazim neki Gamemode koji nema puno Redova ( po mogucnosti da ima skoro sve stvari tj. Komande, Portovi, neke Mape itd. ) i da imam dozvolu da ga Prevedem na drugi Jezik. Hvala !

Citat: B374 poslato Jul 03, 2019, 16:16:02 POSLE PODNE

Vrsta GameModa: Roleplay

Nesto da dodate (nije obavezno): Trazim neki Gamemode koji nema puno Redova ( po mogucnosti da ima skoro sve stvari tj. Komande, Portovi, neke Mape itd. ) i da imam dozvolu da ga Prevedem na drugi Jezik. Hvala !
Underpoint

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Vrsta GameModa: Nije bitno

Nesto da dodate (nije obavezno): Gamemode da ima par Poslova, potrebnih Systema ( ne moraju biti Unikatni ) itd. i po mogucnosti ispod 17k Linija. Zelio bih prevesti Mod na Drugi jezik ali naravno uz dozvolu Vlasnika Moda. :D

Citat: B374 poslato Jul 03, 2019, 18:38:14 POSLE PODNE

Nesto da dodate (nije obavezno): Gamemode da ima par Poslova, potrebnih Systema ( ne moraju biti Unikatni ) itd. i po mogucnosti ispod 17k Linija. Zelio bih prevesti Mod na Drugi jezik ali naravno uz dozvolu Vlasnika Moda. :D

Uradi ti mod od 0 jer to sto trazis nema  :D 8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: B374 poslato Jul 03, 2019, 18:38:14 POSLE PODNE

imas na sluzbenom samp forumu tih sitnih gamemodova, ja sam nasao sa 1.5k linija