Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Disaronno

Vrsta GameModa: RP

Nesto da dodate;Potreban mi je ovaj Gamemod ako ko ima neka posalje, gMod ima na netu, al nema Download http://bsamp-scripts.com/fajl.php?id=680 HVALA SVIMA UNAPRED

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Ime GameModa: CroHerze by Dimi
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate(nije obavezno):Ako neko ima ovaj mod neka posalje molim vas :D
Just leave me alone i know what i'm doing

Ime GameModa: //

Vrsta GameModa: RP/RPG

Nešto da dodate (nije obavezno): Tražim solidan edit UnderPoint moda za rad na njemu. Da nisu ovi SA modovi.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Ime GameModa: United Balkan

Vrsta GameModa: RPG

Nesto da dodate (nije obavezno): Ja sam objavio mod pre nekih 10-ak dana,i Basovski je lock,ali sam sjebao nesto mod,a nemam backup,pa ako neko ima da je skinuo mod i da ga moze upload na sendspace,bbio bih mu zahvalan

Nešto da dodate (nije obavezno):Jel ima neko neki mod da je ko SA,UG,EG,US ako neko ima nek mi posalje hitno mi treba mod

Citat: Ninja poslato Januar 07, 2019, 08:02:23 PRE PODNE
Nešto da dodate (nije obavezno):Jel ima neko neki mod da je ko SA,UG,EG,US ako neko ima nek mi posalje hitno mi treba mod
Pogledaj PP.

q3z

*

Citat: BakiSAMP poslato Decembar 30, 2018, 21:40:59 POSLE PODNE
Ime gamemoda: Bilo koji , koji ima u settings server da mogu da zakljucam i otkljucam server , nemojte reci kao pa dodaj , jer ne znam.
Vrsta gamemoda: Moze RP RPG..
Nesto da dodate: Hitno mi je ako moze sto pre <3
Ljudi hitno mi je, ako ima neki mod da ima to , ne davajte mi modove koji nemaju.
Nasao sam jedan i obarao sistem jer sam morao , ne mogu se setiti koji mod.

Citat: BakiSAMP poslato Januar 07, 2019, 20:29:17 POSLE PODNE
Ljudi hitno mi je, ako ima neki mod da ima to , ne davajte mi modove koji nemaju.
Nasao sam jedan i obarao sistem jer sam morao , ne mogu se setiti koji mod.
Poslao sam ti vec u PP pre 7 dana,New Jersey mod

Ime GameModa: /

Vrsta GameModa: Roleplay

Nesto da dodate (nije obavezno): Trazim neki fin edit Underpoint da nije zbugan ali da je odradjeno osnovno nesto :D
Just leave me alone i know what i'm doing

q3z

*

Ime GameModa: Skill Arena 3.9 FIXANA - da moze da se udje a ne da ima problem sa logovanjem.
Nesto da dodate: (nije obavezno) : Hitno je! :) Ko zna nek fixa i nek da, potrebno mi je.

Citat: BakiSAMP poslato Januar 11, 2019, 00:13:45 PRE PODNE
Ime GameModa: Skill Arena 3.9 FIXANA - da moze da se udje a ne da ima problem sa logovanjem.
Nesto da dodate: (nije obavezno) : Hitno je! :) Ko zna nek fixa i nek da, potrebno mi je.
Verujem da login radi nego nikada nisi čuo za mysql.
Respect: Bašovski, Captain Foux, Purda (sladak) and Harexe!

Citat: BakiSAMP poslato Januar 11, 2019, 00:13:45 PRE PODNE
To jedino da ti neko fixa pa ti posalje, sve i jedna objavljena verzija je zbugana dovoljno da je pocetnici ne mogu koristiti .  ::)
[Springfield Owner][TDe Daddy][Pawno Master][Mapper]

Nešto da dodate (nije obavezno):Jel ima neko neki mod da je izvorna skripta SA,UG,EG,US ako neko ima nek mi posalje hitno mi treba mod

Citat: Nodze poslato Januar 04, 2019, 20:36:54 POSLE PODNE
Ime GameModa: Disaronno

Vrsta GameModa: RP

Nesto da dodate;Potreban mi je ovaj Gamemod ako ko ima neka posalje, gMod ima na netu, al nema Download http://bsamp-scripts.com/fajl.php?id=680 HVALA SVIMA UNAPRED
Taj mod neces naci nikad.Sadasnja verzija disaronno je u mysql a starija je u yini..Taj mod je radio slade sad rade njegovi saradnici od pre.

Ime GameModa: Luda kuca (trenutna verzija)

Vrsta GameModa: Nezz treba mi mod od LK sto se sad koristi

Nesto da dodate (nije obavezno): Help! plizz
Grand Gaming Devloper On Duty ! ;)