Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam sa v3.4 sta sam izeditovo od sa v2.4 preko update blogova, ne znam jesu li svi tocni ali potrosio sam dosta vremena pa ako ima ko kaki mod da da za moj ovaj et nek se javi u dm.

Ima li neko od BTL fixanu verziju?

Jel ima nesto da ne trazite ?

Citat: naithan poslato Mart 17, 2024, 16:37:43 POSLE PODNE
Jel ima nesto da ne trazite ?
Hahah, Pa ovo ti je sekcija za trazenje GMova, Ako imas posalji ako nemas ne vidim razlog za glupim odgovorima

Citat: Verde poslato Mart 17, 2024, 17:13:21 POSLE PODNE
Hahah, Pa ovo ti je sekcija za trazenje GMova, Ako imas posalji ako nemas ne vidim razlog za glupim odgovorima

Ne znam koliko si glup da koristis pretragu foruma, zar mislite da svi imaju sve ?
Jos uvek se saplicete o modove koji su krsevi i stari preko pet godina, a sve vam na kraju bude go kurac.

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=144479.0

Osim sto je mod smece, kod uzasan, fixana verzija ce ti bas pomoci.

Ali da lakse je pisati u temi, e trazim ovo nego promuckati mozak i malo ga upotrebiti, kao i vecina. Trazis nesto sto mozes naci ovde na forumu pretragom. Ne budi retardiran.

neko underground mysql ako ima dw link

Pred nekoliko dana je bio postavljen Balkan School v2.7 ko ima da postavi dw link?

Citat: Ryan Firenzo poslato Mart 21, 2024, 13:04:29 POSLE PODNE
Pred nekoliko dana je bio postavljen Balkan School v2.7 ko ima da postavi dw link?
Koliko ja znam jedino skripter tog servera i vlasnik(možda) ima taj mod

Citat: Ryan Firenzo poslato Mart 21, 2024, 13:04:29 POSLE PODNE
Pozdrav @Ryan Firenzo nije ni bio postavljen Dw link tog moda.  :)

Pozdrav drugari,
Imali neko United States Dw link?  :) :-*