Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 30 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: hu/go poslato Novembar 15, 2023, 00:01:12 PRE PODNE

Kad smo kod toga nisi pitan za odgovor  ::)
i sta javile su ti se kidare neke male sto otvaraju weeekend servere
(moderatoru brisi ako ti je problem, al takve budale treba izbrisat a ne poruke )
TI krivo oces i ti s njima u paket?

gospodare dzaba pises kome treba mod da se javi dm, javim ti se dm za balkanium 1.6 ti mi trazis kes xddd

Citat: djoxiescobar poslato Novembar 15, 2023, 12:08:23 POSLE PODNE
gospodare dzaba pises kome treba mod da se javi dm, javim ti se dm za balkanium 1.6 ti mi trazis kes xddd
Pa te jace modove nema ni kod babe dzb posto ga nema na forum sta si ocekivao ?  ???

Citat: Gospodar poslato Novembar 15, 2023, 14:31:57 POSLE PODNE
Pa te jace modove nema ni kod babe dzb posto ga nema na forum sta si ocekivao ?  ???

,Buraz bruka je da prodajes meanwhile, balkanium,evening waves i te tako modove za po 40 e. Pritom su ti modovi objavljeni milion puta na bsampu i jos  modovi nisu tvoji sto je najgore od svega.

P.S Nemas dozvolu za prodavanje tudjih modova.
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Citat: Gospodar poslato Novembar 15, 2023, 14:31:57 POSLE PODNE
Crnja je rekao jace modove ???

Citat: Fake_Yoker poslato Novembar 15, 2023, 16:37:13 POSLE PODNE

,Buraz bruka je da prodajes meanwhile, balkanium,evening waves i te tako modove za po 40 e. Pritom su ti modovi objavljeni milion puta na bsampu i jos  modovi nisu tvoji sto je najgore od svega.

P.S Nemas dozvolu za prodavanje tudjih modova.
Fora sto ja necu ni da ih prodam ja mogu dam FREE koji god oce mod bilo ko nigde ne pise da je ZABRANJENO dati taj mod nekome FREE. ;)

Citat: Gospodar poslato Novembar 15, 2023, 18:15:09 POSLE PODNE
Fora sto ja necu ni da ih prodam ja mogu dam FREE koji god oce mod bilo ko nigde ne pise da je ZABRANJENO dati taj mod nekome FREE. ;)
Mozda ne pise ali su sa razlogom uklonjeni tako da i ne bi se bas igrao sa tim! Uzivaj  ;D

Pricas nebuloze ,to je kao da nekom ispadne telefon iz dzepa i ti ga prodajes.

P.S JACIM MODOVIMA NAZIVAS MEANWHILE I BALKANIUM
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

pa sendaj mi onda 1.6 balkanium

trazim neki unikatan mod za edit da ima mysql da je 2023 verzija placam

rpg/dm mod na foru los balkana

daj meni free family alert od Velka

Citat: Gospodar poslato Novembar 16, 2023, 21:35:28 POSLE PODNE
To moras platis  ;D :D
da plati za sta ? za ath mod samo promenjeni td iz athlone u family alert