Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 31 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: omar the dinosaur poslato Jul 27, 2022, 23:58:51 POSLE PODNE
Mojim? Nisi ti moje video momak. Inace su to sve perfektni developeri.

Molim te nemoj se pogubljivati tako, ne hvalim se ali imas dosta toga da radis da stignes do mojeg mesta.

Druze ja se hvalim,ali i treba da se hvalim.Prvak u skriptanju,izazivam sve skriptere na script battle,a posebno tebe Omare i tebe Paradoxe.Da vidimo koliki ste vi to skripteri,onima kojima sam prodavao moje modove,znaju kakav sam skripter.

Citat: St3van poslato Jul 28, 2022, 00:03:48 PRE PODNE

Druze ja se hvalim,ali i treba da se hvalim.Prvak u skriptanju,izazivam sve skriptere na script battle,a posebno tebe Omare i tebe Paradoxe.Da vidimo koliki ste vi to skripteri,onima kojima sam prodavao moje modove,znaju kakav sam skripter.
Sta znaci skripter? Objasni mi taj termin, imaces moje postovanje.

Usput, nije bilo smesno.

Citat: omar the dinosaur poslato Jul 28, 2022, 00:06:08 PRE PODNE
Sta znaci skripter? Objasni mi taj termin, imaces moje postovanje.

Usput, nije bilo smesno.

Rec termin se ne koristi tako.Ne skreci s teme,prihvati script battle da vidimo koliko znas.Ovaj Paradox,Almvx Sablje,prihvatili bi da znaju nesto.

Niko ne sme da prihvati,i ko je prihvatio nikad se vise nije pojavio.Prihvati ako si 10 puta bolji od mene. :D

Citat: St3van poslato Jul 28, 2022, 00:19:01 PRE PODNE
Rec termin se ne koristi tako.Ne skreci s teme,prihvati script battle da vidimo koliko znas.Ovaj Paradox,Almvx Sablje,prihvatili bi da znaju nesto.

Niko ne sme da prihvati,i ko je prihvatio nikad se vise nije pojavio.Prihvati ako si 10 puta bolji od mene. :D
Samo nemoj ti mene uciti srpski jezik i gramatiku...
Nisi duhovit.

Citat: St3van poslato Jul 28, 2022, 00:19:01 PRE PODNE

Script battle sa tobom? Pa ti sine ne znas sta je varijabla cuj on meni spominje Script Battle, idi odgledaj citav serijal od TazGeeta mozda naucis kako ubaciti textdraw na server hahaha, al mozda. Nema potrebe da mene uzimas u usta, a pogotovo omara, jer ni on i ja nismo glupi kao ti "skripteri" koje si spomenuo (respect za neke naravno), trude se kao 10 godina da naprave nesto uloze pare i postave gamemode vama bogaljima koji ne znate port promijeniti u server.cfgu, a plus taj gamemode koji su objavili vi mislite da je to fantazija, ustvari je to kurcina od gamemoda kao i svaki drugi, cujemo se braticu
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: almvx poslato Jul 28, 2022, 11:59:41 PRE PODNE
Script battle sa tobom? Pa ti sine ne znas sta je varijabla cuj on meni spominje Script Battle, idi odgledaj citav serijal od TazGeeta mozda naucis kako ubaciti textdraw na server hahaha, al mozda. Nema potrebe da mene uzimas u usta, a pogotovo omara, jer ni on i ja nismo glupi kao ti "skripteri" koje si spomenuo (respect za neke naravno), trude se kao 10 godina da naprave nesto uloze pare i postave gamemode vama bogaljima koji ne znate port promijeniti u server.cfgu, a plus taj gamemode koji su objavili vi mislite da je to fantazija, ustvari je to kurcina od gamemoda kao i svaki drugi, cujemo se braticu

Hajde prihvati ako si ti neki skripter,da vas oderem obojicu.Niko ne sme prihvatiti a znaju pricati kako ja ne umem port promeniti.Posto si toliko jak na recima,pokazi to,a pokazacu i ja.

Citat: St3van poslato Jul 28, 2022, 12:22:02 POSLE PODNE

Hajde prihvati ako si ti neki skripter,da vas oderem obojicu.Niko ne sme prihvatiti a znaju pricati kako ja ne umem port promeniti.Posto si toliko jak na recima,pokazi to,a pokazacu i ja.
Prezentuj nam nesto, pokazi nam neki opasan kod da te mozemo shvatiti "Ozbiljnim skripterom" pa cemo mozda i razmisliti o battlu rado bih odradio sto da ne nisam nikad. Ali se barem podrudi jer ne zelim traciti vreme na nekoga koji ne zna ni komandu /me da napravi.

Citat: Goku ^ poslato Jul 29, 2022, 05:00:14 PRE PODNE
Prezentuj nam nesto, pokazi nam neki opasan kod da te mozemo shvatiti "Ozbiljnim skripterom" pa cemo mozda i razmisliti o battlu rado bih odradio sto da ne nisam nikad. Ali se barem podrudi jer ne zelim traciti vreme na nekoga koji ne zna ni komandu /me da napravi.

Necu trositi vreme i svadjati se na budale.Onima kojim sam prodavao modove  ,znaju kakav sam skripter.

Citat: choppa100 (livin) poslato Jul 27, 2022, 23:58:51 POSLE PODNE
Mojim? Nisi ti moje video momak. A i to sto sam releasovao je bolje nego svaki releasovani gamemode na ovom forumu tringoloidu. Inace su to sve perfektni developeri.
Nisam kancer kao vi da releasujem svoj rad ovim malim debilima koji nece ni znati raditi njime, svoj gamemode, nesto u sto sam ulozio svoje vreme i novac, zaista invalidski razmisljas.
Molim te nemoj se provaljivati tako, ne hvalim se ali imas dosta toga da radis da stignes do mojeg mesta.

Khm...

Citat: St3van poslato Jul 28, 2022, 12:22:02 POSLE PODNE

Prihvatam ja evo, hajmo se betlat  ;)

Uslov : Da objasnis sta je Constanta, Static, New, Stock...
Poslednja Izmena: Jul 29, 2022, 13:09:37 POSLE PODNE od neshallon
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: St3van poslato Jul 29, 2022, 10:59:07 PRE PODNE

Necu trositi vreme i svadjati se na budale.Onima kojim sam prodavao modove  ,znaju kakav sam skripter.
imao sam jedan mod a skritpter stevan ideal edit tdovi jedino promenjeni i to nazivas modovima koje uvaljues za 5$

Citat: neshallon poslato Jul 29, 2022, 13:03:32 POSLE PODNE
Khm...

Prihvatam ja evo, hajmo se betlat  ;)

Uslov : Da objasnis sta je Constanta, Static, New, Stock...

AHAAAAAAAAAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHA,JO BRATA................................ 

Citat: St3van poslato Jul 29, 2022, 13:31:10 POSLE PODNE

AHAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHA,JO BRATA.....

Sta je bilo maco, pa ako hoces betl onda moras biti konkurentan nekome, zar ne ?

HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

zbog cega se jebeno svadjate ko je bolji skripter u 'Trazim Gamemode' mislim da vam sam naslov kaze sta se podrazumeva ovde. Svadjajte se, radite betlove boli nas ostale kurac iskreno samo nemojte da spamate ne potrebnim stvarima. Imate pp pa se prepirite tamo i radite sta god zelite...   :D :D :D
Poslednja Izmena: Jul 29, 2022, 13:43:52 POSLE PODNE od .fuck

Citat: .fuck poslato Jul 29, 2022, 13:42:47 POSLE PODNE
zbog cega se jebeno svadjate ko je bolji skripter u 'Trazim Gamemode' mislim da vam sam naslov kaze sta se podrazumeva ovde. Svadjajte se, radite betlove boli nas ostale kurac iskreno samo nemojte da spamate ne potrebnim stvarima. Imate pp pa se prepirite tamo i radite sta god zelite...   :D :D :D
e kako se zoves na disc