Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Nova Kuca RolePlay v3.0 (moja)
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate (nije obavezno):  Davno sam objavio mod i tad sam negde otp qutio samp a link je obrisan pa ako neko ima taj mod neki mi posalje. Bio bih mu mnogo zahvalan
Respect to: Muma, King2, Harexe, kockicaa, LoOdak, Basovski, Bosnjo, Amain, Kasperzi, Faris, Andro., Edo_Castallano.

Big Respect to: LoOdaK

Citat: .Drakula. poslato Jul 01, 2022, 22:28:05 POSLE PODNE
Ovo je neki novija verzija, nisam mislio na nju ali nema veze.
Sto mi nedade i callbacks_stocks.pwn da mogu da vidim server, skriptu mogu da vidim ali treba da se iscimam da naprawim callbacks fajl.
Ovo je download od njegovog bio , ja skinuo i odma sebi upload , ovo je objavljen bio

:IMA neko amazing by kamberovic u bayside?
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Ime GameModa: Nebitno samo da je Makedonski
Nesto da dodate (nije obavezno):  Treba mi Makedonski RP gamemode, ne mora da bude ko zna sta sredicu ga ja, moze i preveden.

Citat: Diazz poslato Jul 04, 2022, 01:16:56 PRE PODNE
Ime GameModa: Nebitno samo da je Makedonski
Nesto da dodate (nije obavezno):  Treba mi Makedonski RP gamemode, ne mora da bude ko zna sta sredicu ga ja, moze i preveden.

evo Download Link: https://www.mediafire.com/file/k17d7yo6zl5abf9/TG_BY_TINO.rar/file#!

nista posebno isk
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Ime GameModa: Bili koji
Vrsta GameModa: RPG/RP
Nesto da dodate(nije obavezno):neki dobar edit SA/UP

Neki rp slq modic da ima potencijala,da nije pretrpan bugicima <3 .........

Ime GameModa: Amazing Gaming
Nesto da dodate(nije obavezno):U Bayside je radnja treba mi taj gm za jednog lika

Citat: ivobosnjak poslato Jul 06, 2022, 18:51:23 POSLE PODNE
Ime GameModa: Amazing Gaming
Nesto da dodate(nije obavezno):U Bayside je radnja treba mi taj gm za jednog lika
Pitaj Kamberovica, on ti ima.

Ime GameModa: City of Crime
Nesto da dodate (nije obavezno):  Treba mi prevedeni mod CoC, znm da ga ima ali nmg naci link. Ako neko ima send naravno full server spreman za otvaranje :)

Citat: MicanovicPWNs poslato Jul 06, 2022, 22:02:17 POSLE PODNE
Ime GameModa: City of Crime
Nesto da dodate (nije obavezno):  Treba mi prevedeni mod CoC, znm da ga ima ali nmg naci link. Ako neko ima send naravno full server spreman za otvaranje :)
Ima jedino ovaj od kaizera sto sam nasao https://www.mediafire.com/file/50dh4wj9h8y5c99/City_of_Crime_Roleplay.rar/file

BRATE ne mogu seetat admina na tom modu..