Tražim GameMode #1

Započeo Maxwellâ„¢, Februar 10, 2017, 11:36:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: 'xza poslato Decembar 25, 2021, 22:48:04 POSLE PODNE
Možeš samo dobit kurac

Ja mu nebi dao ni kurac el on bi i to pojebao
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Brate kad bi ja pravio dusa bi mi izasla od muke mod je top samo db fali i tjt naso sam na bsampu pravi taj mod

Citat: Dzidzi poslato Decembar 26, 2021, 07:43:32 PRE PODNE
Brate kad bi ja pravio dusa bi mi izasla od muke mod je top samo db fali i tjt naso sam na bsampu pravi taj mod
dal ces da svatisbda si dosadan i da time stobpostavljas ovde neces da dobijes db i pitaj kurac dal je neko ima
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Citat: Dzidzi poslato Decembar 26, 2021, 07:43:32 PRE PODNE
Baza ti se automatski kreira, samo trebas da podesis odgovarajuce parametre za bazu u modu.

Neki gamemode koji ima samo osnovne stvari(da je radio neki jaci skripter), da moze da se uzme kao mod od kog moze da se pocne od "0"(pozeljno da je u mysql...) i da nije 0.3DL...

Citat: Fr0z3n poslato Decembar 26, 2021, 18:25:31 POSLE PODNE
Neki gamemode koji ima samo osnovne stvari(da je radio neki jaci skripter), da moze da se uzme kao mod od kog moze da se pocne od "0"(pozeljno da je u mysql...) i da nije 0.3DL...
https://github.com/oSAINTo/SA-MP-Roleplay-Script
pogledaj, istrazi, mozda ti se svidi. u MySQL-u je, gamemode je radjen za 0.3.7 verziju SA-MPa, ima interesantnih stvari, kod je jako uredan i lepo napisan. Gamemode je potpuno dinamican, od sistema koje sam licno pregledao imas: property(kuce, apartmane), fakcije(biras tip, boju, grafit, turf), bussines(prodavnice odece, restorani, marketi itd.), iskreno svideo mi se gamemode, hteo sam ga jos odavno podeliti ovde na forumu ali nikako da nadjem malo vremena pa da sve lepo ispisem. Samo jedina mana je sto je mod na engleskom jeziku, naravno mana je ukoliko zelis prevoditi sve.. Imam prevedenu verziju ali ako to budem objavljivao, nece skoro jer nije 100% zavrsen gamemode :D Nadam se da ce ti koristiti.
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: Fr0z3n poslato Decembar 26, 2021, 18:25:31 POSLE PODNE
definitivno prava stvar ti je south central definitivno...

Citat: realplaya poslato Decembar 26, 2021, 18:37:37 POSLE PODNE
https://github.com/oSAINTo/SA-MP-Roleplay-Script
pogledaj, istrazi, mozda ti se svidi. u MySQL-u je, gamemode je radjen za 0.3.7 verziju SA-MPa, ima interesantnih stvari, kod je jako uredan i lepo napisan. Gamemode je potpuno dinamican, od sistema koje sam licno pregledao imas: property(kuce, apartmane), fakcije(biras tip, boju, grafit, turf), bussines(prodavnice odece, restorani, marketi itd.), iskreno svideo mi se gamemode, hteo sam ga jos odavno podeliti ovde na forumu ali nikako da nadjem malo vremena pa da sve lepo ispisem. Samo jedina mana je sto je mod na engleskom jeziku, naravno mana je ukoliko zelis prevoditi sve.. Imam prevedenu verziju ali ako to budem objavljivao, nece skoro jer nije 100% zavrsen gamemode :D Nadam se da ce ti koristiti.
Znam i ovaj gamemode, fin je i ovaj nije los bas ono sto bi se reklo za pocetak je dobar

Citat: Double Seven' poslato Decembar 26, 2021, 20:14:20 POSLE PODNE
Znam i ovaj gamemode, fin je i ovaj nije los bas ono sto bi se reklo za pocetak je dobar
da, nema preterano stvari, kako kazes za pocetak odlican, ima dobru osnovu :D
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Ime GameModa: //
Vrsta GameModa: RolePlay/RPG
Nesto da dodate(nije obavezno): Ako neko ima da preporuci neki mod za izvorni na modu bih radio 2 3h dnevno pa eto ako neko ima?
T͙a͙d͙i͙c͙ S͙c͙r͙i͙p͙t͙

Ime Gamemoda: Vibe Gaming
Vrsta Gamemoda:RPG
Dodati nesto: //

Neko da posalje dl link od ATHLONE V3.0 posto ne radi ovaj dl link na bs<3
Hvala unapred<3