San Andreas RolePlay [ MOD + UCP ]

Započeo Vaki, Januar 26, 2017, 19:46:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Vaki poslato Januar 31, 2017, 14:09:02 POSLE PODNE
Prodaje se skripta koja je od 0 a takodje i UCP,i opet isti ljudi o komandama jel treba da nazovem /stats - /statss da ne bi bio ista komanda ili da u dialogu sve izbrisem i stavim jedno slovo a kako bi to bilo "UNIKATNO"?I opet treba istim tim ljudima objasnjavati da se mod sacuvava u MySQL i ucitava iz MySQL sto mozda kod nas ima 5 takvih modova sto samim tim cini ovaj mod unikatnijim 1000X od svakog moda na nasem prostoru izuzevsi sve one koji su 'MySQL' modovi..I jos jedno pitanje kako bi ti uradio /goto cmd da ne bi bila ista kao u svakom modu,mozda da kad igrac kuca /goto da mu otvori 5 dialoga i da ga pita da li ste sigurni da hocete da se portate - da to bi bilo unikatno?

Ama stoji to sve, ali onda jednostavno nije od 0 i dovidjenja :D
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Februar 01, 2017, 00:27:46 PRE PODNE
Kroz video zapise iskazujes znanje o samom skriptanju, tako da sumnjam da je ovo sve tvoje.  ::)
Hunder te prati to je bitno  ;D
samo rejv i debele zene

Ja niti znam ko je on niti me zanima,znam da sam sve radio od 0.A u svakom slucaju i da ne prodam mod opet mi je mnogo pomogao za iskustvo koje sam stekao sa PHP-om i MySQL-om :D A vi verovali ili ne verovali da li sam ja radio taj mod,novac od prodaje(Ako prodam) ce svakako zavrsiti kod mene na racunu :D
Poslednja Izmena: Februar 01, 2017, 12:11:10 POSLE PODNE od Vaki

Citat: ANDRIJEVIC poslato Februar 01, 2017, 02:21:05 PRE PODNE
Hunder te prati to je bitno  ;D

Usao sam da vidim neki sistem, cisto kvalitet samog moda da vidim. Odusevio sam se koliko ne zna a koliko zapravo ovde prica da zna.
I ne pratim ga niti namjeravam pratiti likove koji snimaju a koji su ispod 17-18 godina. Bez uvrijede :D

Brt ne zanima me misljenje likova koji su prolaznici :D

Pa ne znam da li si shvatio,ali to se specificno odnosi na tebe :D
A i svakako ono sto sam napisao tu znaci sledece:"Ti ces napisati svoje misljenje,ali mene nece biti briga za njega" :D

Citat: Vaki poslato Februar 08, 2017, 10:32:04 PRE PODNE
A i svakako ono sto sam napisao tu znaci sledece:"Ti ces napisati svoje misljenje,ali mene nece biti briga za njega" :D
Citat: Vaki poslato Februar 08, 2017, 10:32:04 PRE PODNE

Mali ne filozofiraj, trazi da obrisu ovu temu
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Ko filozofira?Lik je nesto pitao i dobio odgovor,a tvoj post je vec spam :D