Zara RPG v5

Započeo harexew, Januar 26, 2017, 15:35:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Nelson ZG poslato Januar 27, 2017, 22:53:22 POSLE PODNE
Ti ces meni da pricas o pismenosti? Za razliku od tebe decko ja imam svoj zivot ne zabadam nos u tudje guzice. I nemam namjeru paziti sta i kako pisem za ovako zapravo meni nebitne mozgove. ;) Lijeci se. Mogu ti ja srediti u Kotoru. ;)

Btw. Dijelite te modove ali ne znam sta mislite da nas to boli? Pogledaj ispod potpis decko broj igraca. Samo ti nastavi ja te podrzavam. A navedi mi jedan server koji koristi i jedan sistem iz naseg moda, a kamo li nas mod jer rrealno vas kapacitet mozga ne bi to mogao da podnese.

Bracalo ako se tebi ovde ne svidja znas kako ces licno te nesto bas i ne poznajem i necu da ti sudim ali msm da nije lijepo da se vrijedjas ovde ako se objavi mod ne mora da znaci da je objavljen da bi on nekoga uvrijedio i da bi to nekoga bolilo ali je meni barem napaceno(ne mislim da si napacen)da se ovde nesto vrijedjamo tim da ko ce kome srediti lijecenje i te razne zajebancije i sranja.Ja postujem ZG nisam neki fan niti ljubitelj,imate fin procenat igraca vama super ali ovde nije lijepo da se nesto tu sad razbacamo vrijedjanjima.Licno ja imam 15 godina i mozda je fkt glupo da ti ja nesto pricam ali ponekad se i meni desi da me neko iznervira ali ja to ne radim i necu da nekoga vrijedjam.Realno nemam pravo jer ovi clanovi i administracija zajedno sa @Vodka Play mi mogu biti i otac i brat i ima i djece manjeg uzrasta na ovom forumu kojim mogu ja bit neko i nesto a bogme i ti.Tako da fino bih te molio da se ne vrijedjamo na bilo kakvoj osnovi da je ko bolestan i to...
Poslednja Izmena: Januar 27, 2017, 23:12:53 POSLE PODNE od King2
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ti kao vlasnik toliko velike zajednice trebao bi imati kulturu ali ovde dokazujes da nemas? tvoje sisteme,mape,modove niko ne moze koristit oke za modove ne treba sisteme al te iste mape i skripte si sigurno ti sve sam smislio nisi nista uzeo..a i za ovo vredjanje moderatora i foruma bih te ja banovao. :)

Citat: Noki poslato Januar 27, 2017, 23:15:27 POSLE PODNE
Ti kao vlasnik toliko velike zajednice trebao bi imati kulturu ali ovde dokazujes da nemas? tvoje sisteme,mape,modove niko ne moze koristit oke za modove ne treba sisteme al te iste mape i skripte si sigurno ti sve sam smislio nisi nista uzeo..a i za ovo vredjanje moderatora i foruma bih te ja banovao. :)

@Noki bracalo svako je odgojen na nacin koji se prilagodio tokom rasta i tome mi ne bismo trebali polemisat nesto previse,sistemi i to ako ko hoce nek uzme to mene ne zanima,a ban nece nista popravit osim toga sto nece vise bit na forumu a ostalo ce se opet isto nastavit...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: Nelson ZG poslato Januar 27, 2017, 22:53:22 POSLE PODNE
Ti ces meni da pricas o pismenosti? Za razliku od tebe decko ja imam svoj zivot ne zabadam nos u tudje guzice. I nemam namjeru paziti sta i kako pisem za ovako zapravo meni nebitne mozgove. ;) Lijeci se. Mogu ti ja srediti u Kotoru. ;)

Btw. Dijelite te modove ali ne znam sta mislite da nas to boli? Pogledaj ispod potpis decko broj igraca. Samo ti nastavi ja te podrzavam. A navedi mi jedan server koji koristi i jedan sistem iz naseg moda, a kamo li nas mod jer rrealno vas kapacitet mozga ne bi to mogao da podnese.
Realno niko i ne zeli da koristi vase sisteme jer nema nijednog sistema koji nema bugova...

Mene ne mora niko banovati cak i ovaj forum previse "nizak" za moj ukus tako da cu vam uvelicati zelju da budete mesto za niske ljude. Nastavite dijeliti modove koje nemata! Jedva cekam vise igraca! <3

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

kako da vidim admin komande nece komanda /ah

Citat: Nelson ZG poslato Januar 28, 2017, 01:58:16 PRE PODNE
Mene ne mora niko banovati cak i ovaj forum previse "nizak" za moj ukus tako da cu vam uvelicati zelju da budete mesto za niske ljude. Nastavite dijeliti modove koje nemata! Jedva cekam vise igraca! <3

Ja sam ti rekao ako ti se ne svidja i ako je tebi forum "nizak" za tvoj ukus to nije razlog da nekoga vrijedjas a i @Noki  ti je rekao da ti kao vlasnik velike zajednice trebas da budes uzor i da pokazujes kulturu ali ovo sto ti radis nije ni uzor a ni kultura tako da te opet molim da prestanes sa tim...

GAME OVER

Bugged do boga manite se ovog moda moj savjet  8)
| Adis SuLjkic | - TaLe Gambino  - | PAWNO DEVELOPER | 
Offical Facebook Profile - https://www.facebook.com/tale.samper.71
Offical YouTube Channel - https://www.youtube.com/channel/UC1v_sHHuA2MeyggVO66-sPA [ SUBSCRIBE ]
Offical Logo - http://imgur.com/a/5AGJQ
Offical Cover - http://imgur.com/a/9n6ki

Citat: TaLe Gambino poslato Januar 29, 2017, 03:06:33 PRE PODNE
Bugged do boga manite se ovog moda moj savjet  8)
Cudo da nije kad gaje Homi radio

Cao retardi jos ste glupi! Samo jako podrzavam vas sinoc 353 sta je sledece road to 500? ehhehehe :D ZARA <3 Taj Homi je doktor za sebe i za sve retarde koji su komentarisali tu! :)

www.uploaduj.me

Ne moras da mesas Nelsona i tebe.Ako se ti i on uporedite,ti mu nisi ni do kolena narasto.Mozda drzis Los Artic i to,ali me bas briga.Petar je uradio veci deo na Los Articu,tako da znas da dok se on ne vrati ja taj server necu pogledati.A Nelson lik koji drzi Zaru 3 godine,zna iskustvo vece i od tebe.Sta je on preziveo i na kraju tebe da slusa?

Citat: Nelson ZG poslato Januar 29, 2017, 17:01:41 POSLE PODNE
Cao retardi jos ste glupi! Samo jako podrzavam vas sinoc 353 sta je sledece road to 500? ehhehehe :D ZARA <3 Taj Homi je doktor za sebe i za sve retarde koji su komentarisali tu! :)
Molim administraciju ovog foruma da banuju ovog kancera.Hvala :)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

@Linsco Hvala na lijepim rijecima! Postoji neko normalan odje to nisam znao :D Sve najj.

Ove ostale nebitne komentare necu komentarisati jer su kako navedoh "nebitni".

I btw poslao sam zahtijev za deaktiviranje akaunta, zar su makli tu opciju da ljudi ne bi mogli pobrisati da bi bilo vise ljudi jer mnogi idu radi vas bolesnika. Ovaj forum je ukaljan odavno... Tako da samo vi nabijajte odje postove tako. Mi cemo Igrace :)

www.uploaduj.me

Citat: Linsco poslato Januar 29, 2017, 17:06:24 POSLE PODNE
Ne moras da mesas Nelsona i tebe.Ako se ti i on uporedite,ti mu nisi ni do kolena narasto.Mozda drzis Los Artic i to,ali me bas briga.Petar je uradio veci deo na Los Articu,tako da znas da dok se on ne vrati ja taj server necu pogledati.A Nelson lik koji drzi Zaru 3 godine,zna iskustvo vece i od tebe.Sta je on preziveo i na kraju tebe da slusa?

Hah, necu da se mesam, ali da ti kazem ovaj "Noki" jeste drzi Los Arctic, ali po meni je bolji od ovog Nelsona bar po "Kulturi" Bar on ima kulturu od ovog Nelsona...

I okej nemoras sad ti nas ovde "Retardima" da zoves, skontali smo da je objavljen Zara mod, al nemoras da nas provociras i ostalo, jer ces brzo nestati odavde.

E moj kanceru ako ti se ne svidja forum odjebi sa njeg u skokovima boli nas kurac za tvoju Žaru i to jos ukradenu koliko jd ona sinoc brojala igraca . Ako neko ima mod ima pravo da se objavi retardu jedan i onako pola Balkana ima vas mod s koim niko ne otvara server
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.