Uripanje u drugom pc

Započeo mario_kumanovac, Avgust 15, 2009, 20:50:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dali mi neko moze reciti kako da nekome uripim u pc?

Kopiraj ovo u potpis ako mrzis cheatere!

Scripting status:

PittBull Stunt: 5%

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!

Correlli

Uripiš? Misliš da nekome hackuješ komp? Pa šta ti misliš da je ovaj forum hackerski forum ili šta?

turker_kc

Citat: Don Correlli poslato Avgust 15, 2009, 21:07:17 POSLE PODNE
Uripiš? Misliš da nekome hackuješ komp? Pa šta ti misliš da je ovaj forum hackerski forum ili šta?

Jao Correli on ne bi znao hackirat nekog da netko od njega i logger pokupi :D :D :D preglup je on za to, bez uvrede ali istina je :D

Upast nekome u kompjuter?Kolko ono imas godina 12?...Nije ovo hackerski forum(ni na hackerskom forumu neces to nac),ti mislis da bi ti stvarno mogo upast nekom u kompjuter?

Dobro jutro jesili nam nesto lijepog sanjo?
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2009, 21:59:48 POSLE PODNE od BornToLearn
Uz malo dobre volje i malo necije pomoci sve se moze naucit ;)...pa tako ima nade da i ja postanem jedan od boljih skriptera ;)

hahahaha evo ti savjet to kod mene je upalilo lakoje i pouzdano
odes kod njega maznes kuciste i upao si u komp  :laugh:  :laugh:

decko nepostoji take stvari da ti upadnes nekom u komp to se sve radi preko virusa posaljes mu virus i virus ti salje podatke o njegovom kompu, hahahah samo jedno pitanje koje si godiste  :laugh:
LG ip- 188.40.57.132:7704
uskoro i rpg

Chrome

zapravo ovo je totalno ne tocno; ako mu je port dobar otvoren npr. sharing lako mu udes  ::)

Ako hoces pravo da ti kazem...idi na net i skini ovo sranje...

http://www.teamviewer.com/index.aspx

I lepo procitaj upustva jer me mrzi da ti objasnjavam.....ako nekom hoces upravljati kompom a ne hackovati onda moras njega da pitas da li hoce ond a prihvati ali ti ga nekako izjebi.....lock
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2009, 22:58:17 POSLE PODNE od Alien®