Molim vas pomoc [HITNO]!

Započeo Rotcod, Jul 31, 2010, 18:20:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovako ja pravim svoj server i ja sam skinuo ravian GM i skroz sam ga EDIT sad zelim promeniti ovo sa slike:http://slike.hr/slike/tion_f12a1.jpg.html  kako to da uradim...?

PS.GM sam uzeo samo zbog hodanja igraca... x)...Molim vas da mi brzo ODG I STAVITE NEKI Tutorial...  ;D

Samo nades ovakvu liniju ispod OnGameModeInit SetGameModeText("ED-RP 2.4"); i onda zamjenis ovo u navodnicima s željenim imenom.  

Piece of
Poslednja Izmena: Jul 31, 2010, 18:32:04 POSLE PODNE od LordShigi

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ZicMortal

Citat: LordShigi poslato Jul 31, 2010, 18:31:20 POSLE PODNE
Samo nades ovakvu liniju ispod OnGameModeInit SetGameModeText("ED-RP 2.4"); i onda zamjenis ovo u navodnicima s željenim imenom.  

Piece of

ED-RP 2.4?  :o

Pa pogledaj njegovu sliku, pise tam na onome sto on oce promjeniti ED-RP 2.4 pa sam mu odma napisao da mu pomognem.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ZicMortal

Ma kazem samo  :D Slika je stara ko biblija, edimax je sad na 2.7 verziji.. a uskoro ce na 2.8  :)

SetGameModeText("NAZIV");

Citat: pavle.bakun poslato Jul 31, 2010, 18:20:27 POSLE PODNE
E ovako ja pravim svoj server i ja sam skinuo ravian GM i skroz sam ga EDIT sad zelim promeniti ovo sa slike:http://slike.hr/slike/tion_f12a1.jpg.html  kako to da uradim...?

PS.GM sam uzeo samo zbog hodanja igraca... x)...Molim vas da mi brzo ODG I STAVITE NEKI Tutorial...  ;D

Ti si ga potpuno preuredio, a neznas promijenit gamemodetext  ??? ???