Zara Gaming RPG [v4.5.9]

Započeo Muma, Januar 21, 2017, 22:35:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Zbugan mod ali valja uzet sisteme i mape

Dobar mod  :D :D Trebao bi i ja nesto objavit  :D
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

hahaha pa da Homi je nesto zapravo odradio, odradio zajednicu koja ima 200+ igraca svakog dana za razliku od pajsercina koje se nalaze na ovom forumu. A mumo ne bi se ti snasao. I nase verzije nemaju bugova. Te "vase verzije" postoji 1000 nacina za obaranje servera, padanje, ubagovanje imovine racuna itd. nije to tek tako otislo u javnost. ;)

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

NEMAM RIJECI 20/20  ;) ;) :D 8)
Poslednja Izmena: Januar 22, 2017, 17:20:20 POSLE PODNE od Elman
â,¬ÅÂ§A}

Auu tebra odakle tebi svi ovi Zara modovi xd :D
PROFESIONALIZM

Citat: Nelson ZG poslato Januar 22, 2017, 14:21:21 POSLE PODNE
hahaha pa da Homi je nesto zapravo odradio, odradio zajednicu koja ima 200+ igraca svakog dana za razliku od pajsercina koje se nalaze na ovom forumu. A mumo ne bi se ti snasao. I nase verzije nemaju bugova. Te "vase verzije" postoji 1000 nacina za obaranje servera, padanje, ubagovanje imovine racuna itd. nije to tek tako otislo u javnost. ;)
Ne mora se 2x ponavljati.

Pa za mod ne moze da se kaze da je los ali ZG ahhaha 8)

➲ Nick : Dajić
âž² Server : [OS] Old School RolePlay
âž² SA:MP Player Since : 2012.
âž² Scripting | Maping | #C | YouTube | Sony Vegas | Marketing |

Stos ga mako jbg zakasnio sam hahaha de neko da mi posalje link na PM hahh :D :v
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Nije ni cu kad ga je homi radio da je zbugan