[POMOC] Pawno Teksture

Započeo Andrijevic SKAMER, Januar 20, 2017, 22:09:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav, treba mi pomoc oko pawno tekstura, nije ih uopste tesko postaviti a mnogo su lepse teksture nego u TS. Ali me zanima kako ja mogu da testam mapu pre nego sto zavrsim, npr. stavim teksturu poda i ja hocu da vidim kakva je kako da testam mapu da vidim kako lezi ta tekstura? Ako moze neko da pomogne ko radi u Pawnu.
samo rejv i debele zene

Moj ti je prijedlog da uzmes neki mod od 0 sa malo linija da se brze compila i sad uradis pod i hoces texture na njega,ubacis kod poda u mod defines to sve tamo i nabacis texturu koju hoces,na brzaka kompilas i testas..

Uzmi kucni srw i kad zavrsis ubaci u gamemode i udjes u Samp-Server i odes u SAMP dodas ip " :7777 " i testas kakva je ako ti zatrazi MSCVR100.dll ili MSCVP100.dll kucaj na google MSCVR/MSCVP100.dll is missing i skini radit ce ;)
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Citat: Andrijevicâ,,¢ poslato Januar 20, 2017, 22:09:15 POSLE PODNE
Pozdrav, treba mi pomoc oko pawno tekstura, nije ih uopste tesko postaviti a mnogo su lepse teksture nego u TS. Ali me zanima kako ja mogu da testam mapu pre nego sto zavrsim, npr. stavim teksturu poda i ja hocu da vidim kakva je kako da testam mapu da vidim kako lezi ta tekstura? Ako moze neko da pomogne ko radi u Pawnu.
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Dali si to resio brt reci mi?

Ako radis teksture u pawnu onda verovatno radis na nekoj skripti to i kada postavis sve kako treba i ispises kodove kompajluj skriptu, upali kucni server, udji na server i vidi.

Lepo uzmes napravis fs samo sa ucitavanjem include a_samp i ako radis dynamic objekte i txture ubacis streamer. ubacis samo public OnFilterScriptInit i tu radis mapu texturises sve, zatim sve ubacis u filterscripts i to sve znas kako se ubacuje pokrece, pokrenes je u server.cfg sve to zatim udjes na server odes do tog mesta vidis sta si uradio spustis gta texturises dalje, kad oces da vidis kako si isteksturiso  podignes gta opet ulogujes se na rcon i kucas /rcon reloadfs ime filterscripte i tako svaki put kad hoces da vidis kako si uradio. Tjt nadam se da si me razumeo.....