[POMOC] Oko Textura

Započeo nowitzki, Januar 20, 2017, 12:24:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako braco Mapperi .....
Kako da napravim npr u TS da kad postavim texturu na prozore,a pre svega uzmem u Mapp Editor Objecat Stakla i kad postavim Texturu drugog stakla ono se vidi sve ispod neka Odjeca itd ako neko zna kako nek mi se javi..Ako nije jasno pojasnicu :D
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Nista nisam skontao sta ne kontas i sta zelis? Malo nam i koju sliku posalji da vidimo u cemu je problem.

• T.Pain •

|Bivsi glavni RG:RP Maper|
|Survival Instinct Admin lvl 4 i Maper|

Citat: T.Pain poslato Januar 24, 2017, 12:41:10 POSLE PODNE
Nista nisam skontao sta ne kontas i sta zelis? Malo nam i koju sliku posalji da vidimo u cemu je problem.
samo rejv i debele zene

Pojasni sta si hteo,da bi ti mogli pomoci..

Nista jbg poceo sam radit preko pwn lakse je
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"

Lock ovo @KALASNIKOV @Muma 

Citat: Muma poslato Januar 28, 2017, 19:15:14 POSLE PODNE
Kakve ja veze imam s ovim?
Misli da si moderator...  :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: TazManiaX poslato Januar 28, 2017, 18:42:28 POSLE PODNE
Nista jbg poceo sam radit preko pwn lakse je
ako bude trebala neka pomoc oko pawna javi ;)