[WIP] Inside Gaming RolePlay | U izradi

Započeo B185, Januar 10, 2017, 00:14:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Inside Gaming RolePlay

Progress: / / / / / / / / / / 15%

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Informacije o projektu:

Projekat je zapocet 05.01.2017. Na modu radim samo ja, imam puno ideja, pa cu pokusati da realizujem na ovom projektu. A na ovoj temi cu da vas obavestavam o svemu sto se desava.
Oko RolePlay igre nzm bas nesto, ali koliko znam i sa mojim znanjem prema RolePlay igri, samim tim cu ovaj pojekat raditi po svome tako reci znanju nekom.

Sistem Registracija:

Kao i na svakom serveru, sve kreće sa introm i registracijom. Nisam hteo da preterujem oko ovog, napravio sam da bude jednostavno.

Pri ulasku na server, dolazi vam jedan kratak intro sa informacijama oko servera, posle toga izlazi vam forma koja je sacinjena od pet stavki (lozinka, pol, godine, drzava, email). Nakon toga prelazite na kratki tutorial, ali jos ce se doradjivati sve to, dok ne uradim kako sam zamislio tu moju ideju.

Video Snimak:

Slika Opstine:

Kao sto mozete da vidite sliku nase Opstine, veoma je unikatna i ne preterano pretrpana sa texturama, kao sto ste mogli da vidite po nasoj Registraciji, sve radimo unikatno i jednostavno. Mapu uradio nas mapper Johnson

Slika Brzinometra:

Kao sto mozete da vidite sliku naseg IG Brzinometra, uradjen veoma unikatno i lepo na pogled, naravno ovo nije finalna verzija brzinometra, jos ce se tu par dodataka dodati.

Poslednja Izmena: Januar 12, 2017, 00:21:32 PRE PODNE od Maxwellâ„¢

Srecno, lepo izgleda.. Dodaj jos slika/klipova  ;)
samo rejv i debele zene

Citat: Andrijevicâ,,¢ poslato Januar 10, 2017, 02:37:10 PRE PODNE
Srecno, lepo izgleda.. Dodaj jos slika/klipova  ;)

Hvala, naravno, kroz koji dan, mzd cak i danas da izbacim prezentaciju posla jednog :)

Citat: Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ poslato Januar 10, 2017, 00:45:47 PRE PODNE
Srecno vam :D

Hvala :)

Dodate nove slike, pogledajte i izjasnite vase misljenje :)

Svidja mi se opstina  ;D
samo rejv i debele zene

Sretno  ;)
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.