Balkan Country V2.0.0 BY HAMA!!

Započeo Hama, Januar 08, 2017, 23:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Istina, i ja imam ovaj gamemode, objavljen je na drugom sajtu vezanom za SA-MP, tako da ne pričaj puno, sao si preuzeo mod i postavio ovdje na Balkan SAMP!
PS: Nemoj puno srat "skripteru" i ukolni ovo "BY HAMA" stavi "by Martin Rivas". :)

Citat: hax0r poslato Januar 10, 2017, 22:04:54 POSLE PODNE
Istina, i ja imam ovaj gamemode, objavljen je na drugom sajtu vezanom za SA-MP, tako da ne pričaj puno, sao si preuzeo mod i postavio ovdje na Balkan SAMP!
PS: Nemoj puno srat "skripteru" i ukolni ovo "BY HAMA" stavi "by Martin Rivas". :)
Tako je :)
samo rejv i debele zene

Ne kontam sto si preuzeo sve zasluge mozda da se pravis da si neki ''Skripter''  :-\ :-\ :-\

Hah kakvih ljudi sve ima,šta mu znači što objavi da je on radio na modu kada je samo skinuo moj mod koji sam prethodno objavio na zbs i u koji sam ja uložio trud,šta ima od toga. :-\

Iskreno,download/upload si uradio,bukvalno ništa nije dodano... Uzeo si zasluge i sve,a nisi naveo izvornike moda,halila,almira i mene koji sam kratko vrijeme pomagao... strašno

Dobar mod pohvale
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Lep mod. 9/10  ;D
Prijatelje imam a neprijatelji su se sami odabrali :)

Dobar je za one ko zeli editat i radit nesto od njega!
"Nije smrt ono što je užasno, već životi koje ljudi žive ili ne žive do svoje smrti. Oni ne poštuju svoje živote, oni pišaju po njima. Ružno izgledaju, ružno govore, ružno hodaju. Pusti im veliku muziku i oni je neće čuti. Većina ljudskih smrti je obična prevara. Ništa tu nije ostalo da umre"