[PREDSTAVLJANJE]Darko Ilievski

Započeo makedonce_, Januar 08, 2017, 17:41:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Darko Ilievski
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Zivim u Makedonija, Kumanovo a roden i skopju  ::)
Koliko imate godina:  21
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Kad sam igrao na Croherzu i ST, bili su oni na listu, imam i stari akaunt na forumu ali nepamtim ga, davno je to bilo, eto malo stvario oped da vidim sto ima, i tako pa rekoh da se predstavim novim ljudima :D
Vaše misljenje o forumu: Sve naj
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): DreamWrold (moj server koi vodim vec 8godina od kaj je ST propao bio sam tamo 1337 admin)
Koliko dugo igrate SA:MP: 11godina :3
Da li Skriptate ili Mapate: Da, kao sto sam rekao imam svoj server, radim c, c++ takogje i dizajniram stranice.
Napišite nam nešto o sebi: Srecno zaljubljen :P
Poslednja Izmena: Januar 08, 2017, 17:52:29 POSLE PODNE od Maxwellâ„¢

47

*

Dobrodosao nazad  :D
samo rejv i debele zene

Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 08, 2017, 18:47:23 POSLE PODNE
Dobrodosao, kako ti je bio nick na ST?

Darko Ilievski - ofc, ali ja sam bio megju prvih igraca kad ih je bilo 1/10 onda kako se razvijao server kad smo stigli oko 200 igraca prestao sam igrati na ST, otvorio sam svoj server sto i danas ga drzim jos uvek, taka da ako si zainteresiran poseti nas, pokazem ti gde je sta. (bio sam lider takogje na MS-13 sa mojim bratom Nikola Ilievski)

Inace hvala svima, bolje vas nasao.
Poslednja Izmena: Januar 08, 2017, 21:01:25 POSLE PODNE od makedonce_

Citat: makedonce_ poslato Januar 08, 2017, 20:57:59 POSLE PODNE
Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 08, 2017, 18:47:23 POSLE PODNE
Dobrodosao, kako ti je bio nick na ST?

Darko Ilievski - ofc, ali ja sam bio megju prvih igraca kad ih je bilo 1/10 onda kako se razvijao server kad smo stigli oko 200 igraca prestao sam igrati na ST, otvorio sam svoj server sto i danas ga drzim jos uvek, taka da ako si zainteresiran poseti nas, pokazem ti gde je sta. (bio sam lider takogje na MS-13 sa mojim bratom Nikola Ilievski)

Inace hvala svima, bolje vas nasao.
Ne znam te onda ja sam igrao ono kad je prosek bio oko 80 igraca. Mozda nekad svratim na samp, inace ne igram ;)

Citat: makedonce_ poslato Januar 08, 2017, 17:41:06 POSLE PODNE
Napišite nam nešto o sebi: Srecno zaljubljen :P
Hahahhahahahah :D :D

Dobrodošao nazad. ;D