Dva mjeseca na ovom forumu

Započeo Napaceni BoÅ¡njo, Decembar 28, 2016, 22:47:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Znači ovako, na ovom forumu sam tačno 2 mjeseca to je danas, planiram da nastavim jos da budem ovdje poÅ¡to ovo je jedini forum/stranica zajednica da tako kažem u kojem nema hejta znači ovde te podrzavaju, pomažu ti takoÄ'e kada sam doÅ¡'o na ovaj forum nisam niÅ¡ta znao o skriptanju znači niÅ¡ta čak nisam znao promjenit ime gamemoda, danas to već znam, znam mnogo toga i rijest dosta problema sto mozda nikad nebih znao da nije bilo vas tako da mnogo vam hvala ne planiram otići sa ovog sajta dok ne odem u rl, mlad sam joÅ¡ '2 sam tako da ne idem joÅ¡ u rl ovdje sam joÅ¡(BIÄŒ NE ODLAZIM :P

Inače hvala vam za sve <3
-propo-

Lepo je to sto postujes ovaj forum i sto se druzis sa nama.Ali opet to je i dobro a sa druge strane i nije dobro sudeci po tvom komentaru.Nemoj nikad zapostavljati svoj pravi zivot sa virtuelnim zivotom jer on ti nesto vise od razbibrige i dokolice ne moze doneti.Ako zamenis pravi zivot(rl)sa onim virtuelnim onda ti nisi pravi tivec tvoj virtuelni lik a ziveti u nestvarnom zivotu znaci ne ziveti onaj pravi.Samp shvati kao nesto sto ce ti ubijati suvisno vreme a vise se okreni pravom zivotu,nemoj dozvoliti da ti najbolje godine ostanu potrosene u izmisljenim stvarima.Dok si mlad radi gluposti neke idi napij se,glupiraj se,vijaj devojke(to najvise) jer je to nesto s cim ces se sa ponosom secati u nekoj daljoj buducnosti a vozanje kola na gta nije toliko vredan trag da bi se dicio sa njim.Nadam se da neces ovo shvati kao pametovanje ili da sam te udavio vec samo ti iznosim svoje misljenje i vidjenje stvari koje su pravilne po mom misljenju,pozdrav.

Shvatam ovo kao dobar savjet, ne zamjerim i vjere sam u kojoj se to ne smije radit(pit,sex...(ako si u braku smijes)) curu nemam imo sam ozbiljnih veza i sve to , al ovo mi jos prija... nek moji drugovi koji su već takoÄ'e igrali samp ostavili ga prije 2 godine otiÅ¡li u rl. Ja nisam jer sam im'o ekipu i sad je imam tj. 2 porodica tako da ;) ima vremena buraz, hvala na savjetu
-propo-

Citat: NapaćeniBošnjo poslato Decembar 29, 2016, 18:47:32 POSLE PODNE
Shvatam ovo kao dobar savjet, ne zamjerim i vjere sam u kojoj se to ne smije radit(pit,sex...(ako si u braku smijes)) curu nemam imo sam ozbiljnih veza i sve to , al ovo mi jos prija... nek moji drugovi koji su već takoÄ'e igrali samp ostavili ga prije 2 godine otiÅ¡li u rl. Ja nisam jer sam im'o ekipu i sad je imam tj. 2 porodica tako da ;) ima vremena buraz, hvala na savjetu
Shvatam te.Izvini necu da nipodastavam veru i to u sta verujes.Ja sam hriscanin takodje i tu postoje pravila ali jednostavno moje misljenje je da vera mnogo zaslepljuje coveka i oduzima mu ono u cemu bi najvise uzivao tj. covek se ne drzi svoje volje vec nekih "verskih" pravila.Meni bi bilo zao da mi prodje mladost jer nisam ziveo po svom samo zarad toga sto to moja vera ne dozvoljava i sto je greh.Svi cemo na kraju zavrsiti ili pod zemljom ili kremirani a iza nas ostaje ono sto smo uradili odnosno ono sto nismo uradili.U nekoj dalekoj buducnosti kada budem neki starac ne bih voleo da lupam glavu zasto nisam ovo uradio zasto nisam ovo uradio vec bih zeleo u tim danima da se secam svoje mladosti i sa svojim drugarima prepricavam svojim unucima svoje dogodovstine i saverujem ih za njihom zivot.Opet napominjem ne zelim da nipodastavam u to sto verujes svako ima svoj izbor i ne zelim da se mesam nemoj pogresno da me shvatis.

@Maxwellâ,,¢
Slozio bih se sa tobom u skoro svemu sto si izneo. Naravno sve treba raditi u granicama ali i davati celog sebe u svemu sto radis...
Secam se svog prvog pijanstva u aprilu ove godine kada sam zavrsio u urgentnom centru. Primio sam 4 infuzije i platio oko 4.000 din.
Svakog vikenda kada izadjem sa drugarima uvek bude nekih sranja. Evo prosli vikend smo izbaceni iz kafane zato sto je drugar udario rukom od sto i oborio... :D Nakon toga medjusobno zbijamo sale...
Zivi zivot maksimalno  ;)
I da nam jos dugo budes na ovom forumu. Cheers!

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Decembar 29, 2016, 20:35:07 POSLE PODNE
@Maxwellâ,,¢
Slozio bih se sa tobom u skoro svemu sto si izneo. Naravno sve treba raditi u granicama ali i davati celog sebe u svemu sto radis...
Secam se svog prvog pijanstva u aprilu ove godine kada sam zavrsio u urgentnom centru. Primio sam 4 infuzije i platio oko 4.000 din.
Svakog vikenda kada izadjem sa drugarima uvek bude nekih sranja. Evo prosli vikend smo izbaceni iz kafane zato sto je drugar udario rukom od sto i oborio... :D Nakon toga medjusobno zbijamo sale...
Zivi zivot maksimalno  ;)
I da nam jos dugo budes na ovom forumu. Cheers!
Znam zbijam i ja svakakve gluposti sa svojim drugovima, kada idemo iz Å¡kole otvaramo kapije zvonimo na zvona zvirkamo, gaÄ'amo prozore sve to radimo , imam curu zabavljam se i to.. ali u mjerama ali za igrice mjere nemam :D

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Decembar 29, 2016, 20:24:47 POSLE PODNE
Citat: NapaćeniBošnjo poslato Decembar 29, 2016, 18:47:32 POSLE PODNE
Shvatam te.Izvini necu da nipodastavam veru i to u sta verujes.Ja sam hriscanin takodje i tu postoje pravila ali jednostavno moje misljenje je da vera mnogo zaslepljuje coveka i oduzima mu ono u cemu bi najvise uzivao tj. covek se ne drzi svoje volje vec nekih "verskih" pravila.Meni bi bilo zao da mi prodje mladost jer nisam ziveo po svom samo zarad toga sto to moja vera ne dozvoljava i sto je greh.Svi cemo na kraju zavrsiti ili pod zemljom ili kremirani a iza nas ostaje ono sto smo uradili odnosno ono sto nismo uradili.U nekoj dalekoj buducnosti kada budem neki starac ne bih voleo da lupam glavu zasto nisam ovo uradio zasto nisam ovo uradio vec bih zeleo u tim danima da se secam svoje mladosti i sa svojim drugarima prepricavam svojim unucima svoje dogodovstine i saverujem ih za njihom zivot.Opet napominjem ne zelim da nipodastavam u to sto verujes svako ima svoj izbor i ne zelim da se mesam nemoj pogresno da me shvatis.
Ma ne shvatam te pogrešno, sve sam reko šta radim u onom gore ali, mjere za igrice nemam, šta ću ja volio bih da nikad nisam upozno ovaj svijet iluzije , da zivim normalnim svjetom, volio bih da se odviknem , ovo je kao droga...
-propo-