[Pomoc] Kako ovo da uradim? [dialog - login pokusaja]

Započeo fiu, Novembar 18, 2016, 21:21:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

fiu

*

Skripta koju koristim: up-rp
Detaljan opis problema: Nije probljem nego sam hteo pitati kako da uradim da login pokusaja da se pokazu u dialog?
Dio skripte:     new loginstring[512],loginname[64];
GetPlayerName(playerid,loginname,sizeof(loginname));
format(loginstring,sizeof(loginstring),""BELA"________________________________________________\n\n"SPLAVA"Dobrodosao na Ime RolePlay\n\n"BELA"Vas Ime i Prezime: "SPLAVA"%s\n"BELA"Vas korisnicki racun je registrovan na serveru\nUnesite vas tacan password, imate "CRVENA"4 "BELA"pokusaja...\n\n"BELA"Ukoliko pogresite "CRVENA"4 "BELA"puta pass bicete banovani!\n"BELA"________________________________________________",loginname);
ShowPlayerDialog(playerid,DIALOG_LOGIN,DIALOG_STYLE_PASSWORD,"Login",loginstring,"Login","Izlaz");
    LoginPokusaji[playerid] += 1;
    SCMF(playerid,-1,"[Error] "CRVENA"Pogresna lozinka | Preostalo Pokusaja: %d/4!",LoginPokusaji[playerid]);
    if(LoginPokusaji[playerid] == 4) { StatusKonekta(playerid, 4); }

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

fiu

*

Citat: [EM] Tosic ãƒ,, poslato Novembar 18, 2016, 21:39:02 POSLE PODNE
Koliko vidim ovo bi trebalo raditi 😊
da al ja necu da bude kao SCM ja hocu da bude u dialog, al neznam kako to da uradim

Nisam ni procitao sve xD Pa jednostavno cim pogresi lozinku stavi LoginPokusaji[playerid] += 1; zatim povuces promenljivu LoginPokusaji isto kao u poruci. Mozes ovo dodati. (Primer) /nOvo ti je %d pokusaj logina. I na kraju dodaj zarez i povuci promenljivu ( ,LoginPokusaji )

EDIT: to radis u delu formatiranja. Zab sam da napomenem
Poslednja Izmena: Novembar 18, 2016, 22:22:13 POSLE PODNE od [EM] Tosic ツ