[GAME]Metro 2033 Redux

Započeo TheP4vO, Novembar 12, 2016, 18:24:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz gameri evo danas sam skinuo metro 2033 redux jednu od najboljih igara koju sam ikad igrao.
OPIS: Metro 2033 je post apokalipticna igra radjena po istoimenoj knjizi Metro 2033.Radnja se odvija u ruskom metrou tj. kroz celu mrezu tunela u Moskvi i iznad tunela u gradu.Gotovo citavo vreme se prica odvija u tunelima ali provodite vremena i u gradu ali ja vise preferiram metro tunele jel se manje us****.U igrici se vas lik zove Artiom(Artyom) koji je preziveo nuklearni rat kao dete.Prica pocinje kada je poceo napad amerike na rusiju i poceo rat ljudi su pobegli u metro tunele i stare Staljinove tunele koji su sluzili kao protiv avionsko skloniste.Posle razaranja pojavila su se mutirana cudovista i ima raznih vrsta planeta je toliko zagadjena da na povrsini ne moze da se dise i previse je opasno za zivot.

Sistem Trgovine: Kao i pre niste mogli nista niste mogli uzeti za dzabe sve se placa municijom tj. specijalnom municijom kojom mozete kupovati a i koristiti je u borbi ako vam nestane obicne.Mozete kupovati oruzje, opremu, gas maske, filtere, medkitove,...Stvari se kupuju u metro stanicama u zavisnosti u kojoj ste, neke su manje opremljene neke vise.

Vi zivite u stanici zvanoj EXIBITION sa svojim ocuhom koji je komandir stanice tj. vodja koji vas je spasao dok ste bili decak iz druge stanice koja je pregazena hordom cudovista.Na pocetku dobijate zadatak od spartanskog huntera da odete u Polis stanicu najvecu u metrou i nadjete vojskovodju spartanskog reda Col. Millera i obavestite ga o pojavi novih anomalija i sve cescim napadima Dark One-sa(cudovista inteligentija od coveka koja mogu da preuzimaju razlicite oblike).Put do Polisa nece biti jednostavan kao ni dalji nastavak price igrica nije open world ograniceni ste ali to ne bi trebalo da kvari dozivljaj.

Sem cudovista u tunelima vam preti i opasnost od bandita, komunista, nacista i hamzine grupe.

Igrica ima jedan nastavak Metro Last Light takodje napravljen po istoimenoj knjizi koji nastavlja pricu i ima dosta flashbackova na proslost.Kako sam cuo izlazi i Metro 2035 koji ce dovrsiti ovu fantasticnu pricu.

Ovo je edit istoimene igre koja je izasla 2010 i ima nova oruzja, lepsu grafiku, detalje,...

Download Link: https://thepiratebay.org/torrent/12155306/Metro_2033_Redux_(GOG)
Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=ziDwiguySWo (P.S ovde su trileri i za Metro 2033 redux i Metro Last Light redux)

Minimalne Spec:

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=20329&game=Metro%20Redux
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Svidja mi se  :D
samo rejv i debele zene

Skini brt neces se pokajati :D
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

sviÄ'a mi se, bice sledeca igrica koju cu skinuti haha

Citat: CorleonE^^ poslato Novembar 13, 2016, 14:33:28 POSLE PODNE
sviÄ'a mi se, bice sledeca igrica koju cu skinuti haha
Moj savet je da cim skines Metro 2033 Redux skini i Metro Last Light Redux da bi dovrsio pricu Last Light je nekako i bolji posebno zadnja misija to je jebanje do koske
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Skino sam ovu igricuu odlicna je, verujem da cu je opet skinutii :)