Nesto o nasem 'skripteru' Pinkiju

Započeo Tosic ツ, Novembar 02, 2016, 11:00:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nisam zeleo da padam na nivo deteta od 12,13 godina i da se prepucavam na forumima i fb ali jednostavno moram ovl da napisem. Radi se o nasem popularnom clanu koji je vec 5,6 godina (ako ne i vise) u svetu sampa i to kao 'skripter'. Videli ste da sam pre par dana objavio mod EasyMoney HardPlay. E sad vas interesuje ako nisam dobar sa Pinkijem zasto je on dobio credits.. Samo zato sto nisam hteo da ispadnem ne covek jer mi je samo govorio kako funkcionise koji sistem na BloodMoney i nista vise. Sve sto je tamo kopirano ja sam sam uradio bez bilo cije pomoci (pogotovo ne od Pinkija). Ja sam pre par nedelja pre nego sto sam objavio hteo da objavim i onda sam odustao i rekao njemu da ga necu objavljivati a on je rekao ako odlucim da objavim i tako to da ne objavim vec da dam njemu. Ja sam tu precutao. On je istovremeno radio svoj mod isto kopiju BM i stalno mene zapitkivao kako ovo kako ono i ja sam mu pomagao. ( uglavnom njemu ni to nije pomagalo zbog njegove inteligencije).. Jedino sto je znao uraditi je da promeni TDove,boju,tekst i kordinate.. Za ostalo nije imao blage veze. Sad pise na fejsu i na forumu ljudima da je taj EasyMoney njegov mod i da je on radio i da sam ja objavio njegov rad... E sad ko hoce moze verovati u to ali ajde samo otvorite podforum Pawn pomoc i pogledajte za kakve on gluposti otvara teme. Po tome svako bi zakljucio da nema sanse da bi on ono sve na modu mogao uraditi a kamoli nestp vise od toga. Meni je decka iskreno zao. Em sto je glup,em sto je sad poceo da laze. Slikao sam cet sa njim pa cete dobiti slike i videcete sta je on mene to sve ispitivao i da mi je on slao njegov mod da mu ja radim.. Nzm sta vise reci za njega. Pogledajte mu samo onaj mod Apolon Gaming RP. Promenuo TD i tekst malo i stavio ga u korisne skripte? SMEH ðŸ˜, On je iskpristio poziciju asistenta da to uradio isto tako ju je upotrebio da bi obrisao link moda da samo on ima ili sta vec. Mislim da je vecina skontala kakav je covek on u stvari. Ovo sam morao da napisem da me nebi ostali prozivali i da ja nebi bio crna ovca ovog foruma 😊

P.S Skinut mu je asistent i da dobio je ban na 4 nedelje 😊 a ja cu link i slike veceras srediti

Eto moze potvrdit @Maxwellâ,,¢  da sam Tosica "malo psovo" xD ali mi je lik detaljnnno opisao izvinio sam mu se na fb tako cu i ovde . Izvini tebra , meni je on tako rekao.

Decko je glup, tvrdi kako skripta 6 godina a nije se pomerio iz mesta za tih 6 godina, kao sto si naveo zna osnovne stvari da izmeni (ni za ovo nisam siguran toliko bez necije pomoci), niko mu nije kriv sto je za tih 6 godina (kako on kaze) i dalje je zaostao i stoji u mestu kad je nesposoban da nesto nauci, bolje da se batali skriptanja jer to ocigledno nije za svakoga, a narocito ne za njega.
HARD WORK BEATS TALENT

Mislim da si objasnio zasto si postavio mod i o njemu, ali temu moram zakljucati jer je postalo samo ogovaranje a pritom on je trenutno banovan.