Luda Kuca RolePlay

Započeo Softic, Oktobar 16, 2016, 17:03:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Salle poslato Decembar 05, 2016, 19:23:03 POSLE PODNE
Citat: [BB]Alden poslato Decembar 05, 2016, 19:19:47 POSLE PODNE
Citat: [BB]Alden poslato Decembar 05, 2016, 19:18:51 POSLE PODNE
Citat: Salle poslato Decembar 05, 2016, 19:16:21 POSLE PODNE
Citat: #Lucass poslato Decembar 05, 2016, 19:13:32 POSLE PODNE
Onako, gornji TD kopija Skill Arene, a ostalo srednje nešto :)
Znas ti sredit ovaj bug sa bijelom providnom pozadinom?
Ne razmes me 100 posto :D
razumem te uradio sam to izbrise se ono gore iznad mape a to bijelo ne,znam skriptat,al to s bjelom nece da se skloni da si bog.
Vjeruj mi ne znam taj problem vidis i da hoces da  ga resis ne znas sta da kucas ...

Polako,Rijesit cu ja i to kad sam mogo ostali 6bugova mogu i ovo :D
Nema Tu Nista,Neces Me Naci!HHEAHH

Citat: Salle poslato Decembar 05, 2016, 19:28:52 POSLE PODNE
Polako,Rijesit cu ja i to kad sam mogo ostali 6bugova mogu i ovo :D
Samo Jako ;)  8) Mozes ti to :D

Re

*

Citat: Wizz_Bratt poslato Decembar 05, 2016, 21:02:20 POSLE PODNE
Dobar je mod :)
AHhahahahhahahahh ukrao mi je mod Bot ahahhahah stavio da je on radio mod ,a ustvari radili ga ja i Hrustanovic  pomocnik ,a Softic mapao i posle se mod prosirio na par osoba i tako ja kazem softicu da ga objavi da nebi mogli da zarade na neciji trud inace Zbog propalog mapera crasha samo obrisite FBI i to je to inace evo vam fixovani mod!

http://www.mediafire.com/file/bzgd45dzwb5k1x3/Luda+Kuca+v0.8.rar da nebude da li skroz zbugan mod evo vam fixan mod inace zamolio bi da stavite mene i hrustanovica u credits ,ako ga koristite i Softica  isto u Credits uzivajte mi <3 in love Skorpija :)
Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

ukc

*

Citat: Skorpija poslato Decembar 07, 2016, 00:25:55 PRE PODNE
Citat: Wizz_Bratt poslato Decembar 05, 2016, 21:02:20 POSLE PODNE
Dobar je mod :)
AHhahahahhahahahh ukrao mi je mod Bot ahahhahah stavio da je on radio mod ,a ustvari radili ga ja i Hrustanovic  pomocnik ,a Softic mapao i posle se mod prosirio na par osoba i tako ja kazem softicu da ga objavi da nebi mogli da zarade na neciji trud inace Zbog propalog mapera crasha samo obrisite FBI i to je to inace evo vam fixovani mod!

http://www.mediafire.com/file/bzgd45dzwb5k1x3/Luda+Kuca+v0.8.rar da nebude da li skroz zbugan mod evo vam fixan mod inace zamolio bi da stavite mene i hrustanovica u credits ,ako ga koristite i Softica  isto u Credits uzivajte mi <3 in love Skorpija :)
koji je vlasnik pin kod?
Lukic!

Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

Da li neko zna zasto zabaguju igraci na editu od SA moda ?

#A.J.

Sve u svemu dobro je, TDovi su odlični sako ime glupo čuj Luda Kuća

Nista posebno moglo je mnogo vise truda da se ulozi oko sistema ne samo oko mapa i TDova kao sto je ovde uradjeno... 5/10