[WIP] Balkan Demons RP | FINAL ATTEMPT |

Započeo berroni.pwn, Oktobar 14, 2016, 21:02:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim starim i novim samperima, ovom prilikom zelio bih reći da se BD po treci i poslednji put ponovno otvara !
Mesec dana smo radili mod, sa prekidom. Bilo je tu nekoliko  prekida od strane naseg skriptera cak i po 5-6 dana, tako da sam odlucio da sve nastavim sam.
Mod ostaje kod mene, jer naravno ja sam Community Developer i jedini owner, ali eto, jednostavno, nastavljam dalje sam.
Server je, kao sto sam vec rekao vec 2 puta bio otvaran.
Pod imenom Balkan Demons i pod imenom United Kingdom.
  • Na otvaranju Balkan Demons-a prvi put bilo je nedovoljno igraca za nastavak(28), pa sutradan citav dan nije preslo preko brojke 9 pa sam zatvorio.
    Nakon toga STAFF team se razbjezao, Alien i Dzoni su me ostavili bas kao i Ramonel. Ipak, bez obzira na to, Denis je ostao uz mene.
  • Otvorili smo UK i na OPENu je bilo samo nekih 20 igraca. Rekao sam sebi da sigurno necu zatvoriti server vec cu se boriti. Sutradan kada sam se probudio negdje oko 2, ulazim na samp i jednostavno nisam mogao da vjerujem svojim ocima. 63/70. Udjoh na server, askova mnogo, reporta takodje a meni drago jer je STAFF dovoljno brzo odgovarao na sve to. I eto, taj dan smo furali 70/70 ito fino par sati skoro dan. I eto, unistise me DDOS-ovi.
Sada, krecem sam. Sve sto vam mogu obecati jeste to da ce mod biti IDEALAN za igru i zanimljiv. Staff team[helpere/admine/promotere] cu lahko naci jer ima vremena za sve, radicu na modu po 5 sati dnevno da se brze zavrsi i ocekujem open za barem 15 dana uz boziju pomoc. UK zatvorih zbog DDOSova iako se bio probio na SAMP scenu fino, ali eto, nema veze. Sada sam uzeo KGB(malo skuplji - 5â,¬) ali samo zbog njegove DDOS zastite jer iskreno, mislim da je najjaci hosting na balkanu i Å¡ire. Pored te zaÅ¡tite, dadoh 50â,¬ za dobru zastitu, mislim da ce koristiti.

Neke bitne informacije:

-Radnja servera odrzavat ce se u Los Santosu.
-Server je znaci RP(NRP - Normal RP, nista pretjerano nista lagano. Jednostavno, negdje poput OS-a sto se RP-a u modu tice.) 
-SA:MP IP: Ne bih da posaljem pa se jebem sa pogresnim šiframa, ovako mi je lakše sve, poslat cu ga na vrijeme pred OPEN :)
-TS3 IP: Nisam ga još editovao i uredio.
-Forum sa -com domenom: Bice ubrzo, samo da prodje derbi pa cu vidjeti sve.
-Ne znam tacan datum otvorenja, za nekih petnaestak dana aBd, znaci negdje oko 25.10.2016 vjerovatno.

Neka vrsta "Cover-a" koju vidite gore, i nije tako profesionalna. Ipak, platio sam 15â,¬ RL drugu koji se bavi profesionalno PSom i dizajniranjem majica da uraditi Logo i Cover fino.

SVAKI DAN CU UPLOADATI BAREM PO 1-2 SLIKE, TAKO DA NE ZAKLJUCAVAJTE TEMU.

Nadam se da cete uspeti mada mislim da si trebao odloziti jos malo jer po meni mesec dana bas i nije dovoljno vremena da se sve sredi po ukusu ali eto sretno jos jednom.Postavi slike neke.

Citat: Maxwellâ,,¢ poslato Oktobar 14, 2016, 21:48:50 POSLE PODNE
Nadam se da cete uspeti mada mislim da si trebao odloziti jos malo jer po meni mesec dana bas i nije dovoljno vremena da se sve sredi po ukusu ali eto sretno jos jednom.Postavi slike neke.
Vjerovatno cemo ga raditi jos mjesec, ali nikad se ne zna. Od sutra 1-2 slike dnevno.

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_ ☢ poslato Oktobar 15, 2016, 00:07:56 PRE PODNE
KGB nije pravo rjesenje al dobro. Sretno :D

Za pocetak ocekujem preko nekih 50 igraca na openu i tridesetak dnevnih, KGB ce to izgurati perfektno, a za kasnije cemo vidjeti :D Hvala ti puno !

Ipak od sutra idu slike, izvinjavam se ali jbg danas derbi i sve to pa nemam vremena.

Jednostavna mapa
MOBILE SHOP-a

Glen Park ce biti promenjen u Rovcaninov prvim Updateom nakon OPEN-a !