SA-MP 0.3 javni beta test!

Započeo Correlli, Avgust 14, 2009, 15:54:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

mene neki gf-ovac sjebo pa sletio u vodu  :mad: :mad: xDDD

turker_kc

hahaha ja sam ih mlatio u interijeru pola warninga na mene islo hahaha

jbt pliva nezna avion vozit idem s njim i izgubi me  :(

haha Emir_Man pita ko ga je ubio a ja hahahahahaha

jel ce izac 0.3 prije 10mjeseca  :? :?

turker_kc

Citat: [EF]Nik_Delgad poslato Avgust 22, 2009, 19:20:57 POSLE PODNE

Ne bi bas reko, zele jos dosta toga napravit a to ti je 50 dana...

Trawis

samo neka izaÄ'e Å¡to prije ne mogu viÅ¡e čekat :) :)

Correlli

Citat: [EF]Nik_Delgad poslato Avgust 22, 2009, 19:20:57 POSLE PODNE

Vjerujem da će biti do kraja ove godine.

r4z0r

Danas je takodje bio jos jedan test za 0.3a beta client .. na ovom ip-u .. 69.4.235.8:5192
Bilo je 499-500 igraca .. veoma tesko je bilo uc .. doznao sam sta me interesovalo i novi client je puno bolji .. uglavnom popravljeno je trzanje aviona , broda , auta .. a i vidis kad neko slupa auto :D

Correlli

Citat: [CH] яЧz0я poslato Avgust 22, 2009, 23:35:14 POSLE PODNE
Danas je takodje bio jos jedan test za 0.3a beta client .. na ovom ip-u .. 69.4.235.8:5192
Bilo je 499-500 igraca .. veoma tesko je bilo uc .. doznao sam sta me interesovalo i novi client je puno bolji .. uglavnom popravljeno je trzanje aviona , broda , auta .. a i vidis kad neko slupa auto :D

Nije bio još jedan nego su beta test premjestili na taj ip jer je prvi server bio DDoS-ovan.

Citat: Don Correlli poslato Avgust 23, 2009, 03:23:07 PRE PODNE
Citat: [CH] яЧz0я poslato Avgust 22, 2009, 23:35:14 POSLE PODNE

Nije bio još jedan nego su beta test premjestili na taj ip jer je prvi server bio DDoS-ovan.

Bila su 2 test servera tj,nakon DDosovanja prvog prebacili su na drugi onda su dali na irc jos jedan ip

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

turker_kc

AHHAHAHAHAHHAHAH

Sad sam tek vidio, dodje neki lik na samp forumu i kaze da je beta test upravo a dodje correli i izvali "No Shit" ahahahahahha

pao sam sa stolca od smjeha hahahahahah

kad ce bit sljedeci test i sta treba skinit??

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P