[Savjet]2 NPC-a na jednom recordu

Započeo SlicK, Oktobar 05, 2016, 18:00:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Pise sve dolje
Detaljan opis savjeta:Radim register intro i zelim kreirati npca koj ce imati ime recimo Bot[id_igraca_koj_se_registrira] i svaki igrac bi se registirao u Virtual worldu bi se stvorio bot kojeg bi kamera pratila, e sad mene muci kako da kreiram vise botova s istim recordom i drugim imenom, par puta sam pokusavao ali jednostavno se gubim s tim botovima. Ne trazim da netko to napravi za mene, samo trebam savjet.
Komentar: Hvala na pomoci.
Mysterious roleplay

Pa uzmes kada upise podatke na registraciji stavis string Bot[ i onda koristis strcat da dodas ime igraca preko GetPlayerName, i onda opet preko strcat zatvaras ], a na tog bota record pokreces normalno kao za svakog isti record, jedino sto ces morati uraditi je na kreiranju bota preko player variable pokupiti ID bota tako da mozes manipulisati sa njim(kikovati ga i to...), i jos sto moras znati svaki bot oduzima -1 slot recimo da imas 500 slotova kad konektujes bota imaces 499 slotova... i sto jako ruzno bude onda preskacu se IDovi igraca, zato ti predlazem da koristis http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=355849

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Vuzimir poslato Oktobar 06, 2016, 18:08:06 POSLE PODNE
Pa uzmes kada upise podatke na registraciji stavis string Bot[ i onda koristis strcat da dodas ime igraca preko GetPlayerName, i onda opet preko strcat zatvaras ], a na tog bota record pokreces normalno kao za svakog isti record, jedino sto ces morati uraditi je na kreiranju bota preko player variable pokupiti ID bota tako da mozes manipulisati sa njim(kikovati ga i to...), i jos sto moras znati svaki bot oduzima -1 slot recimo da imas 500 slotova kad konektujes bota imaces 499 slotova... i sto jako ruzno bude onda preskacu se IDovi igraca, zato ti predlazem da koristis http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=355849

Hvala ti na savjetu, nikad nisam radio s NPC-evima i zapravo sam rjesio problem odmah nakon posta, ali eto uopce nisam razmisljao da kad bi se connectalo npr. odjednom 100 igraca broj botova bi bio 100 sto znaci da bi mi oduzelo 200 slotova, tako da probat cu nac neko drugo rjesenje, pogledat cu i link, hvala :)
Mysterious roleplay