[1. RECENZIJA | ROLEPLAY] Old School RolePlay

Započeo Muma, Oktobar 04, 2016, 15:56:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Registracija
Sistem registracije na serveru je klasičan i dobar. Prvo morate upisati podatke u dialog kao što su lozinka, e-mail, godine, pol i država.
Poslije toga prelazite na tutorijal, na tutorijalu vam se prikazuju lokacije na serveru kao što su banka, opština, policija, itd...
Tutorijal je malo dosadan za igrača jer je preveliki.
Ocjena: 9/10

Početak igre
Kada ste se registrovali, biti će te spawnovani na aerodromu. Pri registraciji dobijate 5000$ kod sebe i 7000$ u banci.
Prvo bi vam bilo najbolje da izvadite osnovne stvari kao što su dozvole za vožnju tj. posjetite auto školu i položite kako bi mogli raditi na serveru.
Dozvola za auto je besplatna do 3 levela.

Ekonomija
Na početku je teško doći do novca, jer cijene su velike, a zarada mala.
Bolja vozila kao što su Infernus, Sultan i drugi, su preko 10.000.000$, a manje kuće na boljim lokacijama i preko 1.000.000$
Neke druge sitne stvari kao Å¡to su telefoni prelaze i desetine hiljada Å¡to je kako sam već naveo; glupo odraÄ'eno, ali tako je kako je.
Server radi već dugo vremena tako da starijim igračima to nije problem.
Ocjena: 7/10

Skripta - Sistemi & Mape
Skripta je odraÄ'ena u 3 grada i pruža vam ugodnu igru. Od imovine možete posjedovati kuću, firmu i 3 vozila.
Poslovi su unikatno odraÄ'eni, te i neki sistemi koji su povezani sa poslovima kao Å¡to je dostavljač nafte.
TakoÄ'er ima mnogo dobrih sistema kao Å¡to je registracija vozila, vjenčanje, itd da ne nabrajam sve...
Anticheat je solidno odraÄ'en, ima nekih glupo odraÄ'enih detekcija kao za speed hack ali svejedno nije loÅ¡.
Mape nisu loÅ¡e ali nisu ni previÅ¡e dobre, raÄ'ene su u "old school" stilu kako to volim nazvati Å¡to znači bez mnogo textura i objekata/detalja.
Ocjena: 9/10

Staff
Staff team nije loÅ¡, prije svega su uglavnom ozbiljni likovi, i kad sam zatražio da doÄ'e neko do mene, 1 Helper se portao u roku 10 sekundi i pomogao mi.
Ocjena: 10/10

Kraj - Zaključak o serveru
Server je ugodan za igru, ukoliko želite dobar server sa dobrom ekipom onda vam preporučujem Old School.
U početku će vam biti teÅ¡ko ukoliko nemate ekipu za igru ili dok ne pronaÄ'ete neku ali svaki početak je težak.
Ukupna ocjena: 9/10

Info

Galerija slika: Klik

Ovo je moja prva recenzija ikad napravljena, tako da i nije nešto najbolje ali vremenom će se poboljšati.
A i ako sam nešto pogriješio u vezi servera, ispravite me jer ovako je bilo dok sam ja igrao na OSu.
Poslednja Izmena: Oktobar 05, 2016, 12:42:06 POSLE PODNE od [F] Muma

Slazem se, dobar je server.
To za Staff team gresis, administracija nije mogla biti gora, retard do retarda. To ne vazi i za helpere. Upravo zbog admina ALVL3+ je server i propao, nije ni slican kao prije :)
Dobra recenzija svaka cast !

Recenzija je dobra
Sto se tice servera,server mi se svidja, ali staff team je uzasan usao sam i video sam kako se admini ponasaju..

Citat: Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ poslato Oktobar 04, 2016, 17:37:40 POSLE PODNE
Recenzija je dobra
Sto se tice servera,server mi se svidja, ali staff team je uzasan usao sam i video sam kako se admini ponasaju..
Nista je ovo sada, dok je Boza bio admin tek tada je bila katastrofa. A helpere ko na OS svki server moze samo pozeliti.

Citat: berroni poslato Oktobar 04, 2016, 17:44:52 POSLE PODNE
Citat: Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ poslato Oktobar 04, 2016, 17:37:40 POSLE PODNE
Recenzija je dobra
Nista je ovo sada, dok je Boza bio admin tek tada je bila katastrofa. A helpere ko na OS svki server moze samo pozeliti.

Pa da kazem za bozu...
Da helperi su samo fini tu, samo sto sam se reg,odma su reagovali fino...

A jbg, ne igram već duže vrijeme na OSu pa ne znam baš kakva je situacija, za helpere 10ka, za admine ne znam.. :)

I hvala vam. :)