Unification Gaming RolePlay

Započeo KingstoNNツ, Oktobar 03, 2016, 22:51:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: #Leoo poslato Oktobar 04, 2016, 00:04:12 PRE PODNE
Koliko ja znam nemas ni ti ni taj neki Mickey dozvolu da se ovaj mod objavi.Inace mod je super.
Kad neko ima neki mod, ima pravo da radi sve na njemu, tako da nemas pravo da se mesas da li neko ima dozvolu da objavi mod, btw. odlican mod :)
PROFESIONALIZM

Citat: Milutinac poslato Oktobar 04, 2016, 20:01:52 POSLE PODNE
Citat: #Leoo poslato Oktobar 04, 2016, 00:04:12 PRE PODNE
Koliko ja znam nemas ni ti ni taj neki Mickey dozvolu da se ovaj mod objavi.Inace mod je super.
Kad neko ima neki mod, ima pravo da radi sve na njemu, tako da nemas pravo da se mesas da li neko ima dozvolu da objavi mod, btw. odlican mod :)
siso haahahhaha
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: [F] Muma poslato Oktobar 03, 2016, 23:12:47 POSLE PODNE
Prvo Drobnjak napravio kao Balkan Strong, onda prešao na Unification, poslije došli Edo, Sikora i ostali. :D

Balkan Strong?

Grešiš brate, ovo BS-a vidjelo nije, Oba bubrega dajem za opkladu da je ovo uredjeni LVG !

Citat: berroni poslato Oktobar 04, 2016, 22:39:28 POSLE PODNE
Prvo Drobnjak napravio kao Balkan Strong, onda prešao na Unification, poslije došli Edo, Sikora i ostali. :D
Balkan Strong?
Grešiš brate, ovo BS-a vidjelo nije, Oba bubrega dajem za opkladu da je ovo uredjeni LVG !

Nažalost, ti grijeÅ¡iÅ¡. Ovaj mod je raÄ'en od same 0, skini ga i provjeri svaku liniju. Kao Å¡to je Muma rekao, prvo je raÄ'en za BS, ali nije otvoren, i nastavljen da se radi za Unification.
Poslednja Izmena: Oktobar 05, 2016, 17:27:48 POSLE PODNE od Drobnjak

Citat: Drobnjak poslato Oktobar 05, 2016, 17:25:50 POSLE PODNE
Citat: berroni poslato Oktobar 04, 2016, 22:39:28 POSLE PODNE
Balkan Strong?

Nažalost, ti grijeÅ¡iÅ¡. Ovaj mod je raÄ'en od same 0, skini ga i provjeri svaku liniju. Kao Å¡to je Muma rekao, prvo je raÄ'en za BS, ali nije otvoren, i nastavljen da se radi za Unification.
daj bubreg
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Extra je mod, ako neko zeli da otvara srw kada bih se potrudio edit ovaj mod bilo bi extra

Solidan mod :D

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Kad hocu da ga pokrenem preko kucnog servera da vidim mod nece pise mi uncown na modu i izbacuje neki problem ovo na slici http://imgur.com/a/uIruG
zna li ko sta je problem da znam da mi pomogne

Zasto ne moze da se uzme ni jedno oruzije? Stalno ga obtise i kad se preko cmd da i kad se uzme PD duty ni nis

Citat: Sloba_Bleck poslato Oktobar 12, 2016, 09:35:51 PRE PODNE
Kad hocu da ga pokrenem preko kucnog servera da vidim mod nece pise mi uncown na modu i izbacuje neki problem ovo na slici http://imgur.com/a/uIruG
zna li ko sta je problem da znam da mi pomogne
I meni isto tako,ne znam sta da radim