Maltheus Fun Server

Započeo redbat, Jul 25, 2010, 21:59:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Maltheus Fun Server
Nakon dugo mučenja i skriptanja sam složio server.Server za koji mogu reć da je super.Počeo sam ga skriptati 17,01,2010 i imali smo oko 30 velikih editiranja server.ÄŒuo sam se s gvozdenim i server će biti hostan ovaj tjedan.Server ima Å¡est selekcija za spawn.Medic,swat,army,fireman,bar girl i rich.Na smrti izgubiÅ¡ 200 dolara,a ako ubijeÅ¡ nekog dobijeÅ¡ 5000 dolara i 1 score.Uglavnom je zabavan.Ima mnogo auta na raznim mjestima i mnogo objekta.TakoÄ'er server ima /carmenu samo za obična vozila,ali admin može aktivirati opciju "Happy Hour" i onda sat vremena igrači imaju mogućnost u tom menu-u spawnati hydru,tenk,sea sparrow,rc plane i huntera.Carmenu je izradio [03]Garsino,ali sam ga ja preuredio za opciju happy houra.

Evo plan dana(otvorenja servera):
Server će biti otvoren u 11:00 sati.Igrači će se moći registrirati.Isprobavati komande itd.Admini će taj dan dijeliti novce i bit će igra pronaÄ'i „briefcase“ i onda će se svi tamo teleportirati i morati naći taj pickup kada ga pronaÄ'u dobit će novce.Bit će utrka koje su napravljene uz pomoć yrace-a.A onda u 13:00 otvaramo server i bit će party u jizzy klubu.Trajat će oko 30-60 min.Naravno i poslije možete u njemu ostati. Ali to je otvorenje party.Naravno server će biti objavljen svugdje na stranicama pa tako i očekujemo cheatere.Imamo spremne admine za njih.Ne koristimo anti-cheateve,za sad jer ne očekujemo u tolikom broju onih koji će krÅ¡iti server pravila.I ne zaboravite da je to dm stunt server!

Server ip:objavljujemo ovaj tjedan
Server stranica:http://www.awesomegamers.smffy.com

Poslednja Izmena: Avgust 04, 2010, 02:46:09 PRE PODNE od otto

Citat: maltheus poslato Jul 25, 2010, 21:59:15 POSLE PODNE
Maltheus Fun Server
Nakon dugo mučenja i skriptanja sam složio server.Server za koji mogu reć da je super.Počeo sam ga skriptati 17,01,2010 i imali smo oko 30 velikih editiranja server.ÄŒuo sam se s gvozdenim i server će biti hostan ovaj tjedan.Server ima Å¡est selekcija za spawn.Medic,swat,army,fireman,bar girl i rich.Na smrti izgubiÅ¡ 200 dolara,a ako ubijeÅ¡ nekog dobijeÅ¡ 5000 dolara i 1 score.Uglavnom je zabavan.Ima mnogo auta na raznim mjestima i mnogo objekta.TakoÄ'er server ima /carmenu samo za obična vozila,ali admin može aktivirati opciju "Happy Hour" i onda sat vremena igrači imaju mogućnost u tom menu-u spawnati hydru,tenk,sea sparrow,rc plane i huntera.Carmenu je izradio [03]Garsino,ali sam ga ja preuredio za opciju happy houra.

Evo plan dana(otvorenja servera):
Server će biti otvoren u 11:00 sati.Igrači će se moći registrirati.Isprobavati komande itd.Admini će taj dan dijeliti novce i bit će igra pronaÄ'i „briefcase“ i onda će se svi tamo teleportirati i morati naći taj pickup kada ga pronaÄ'u dobit će novce.Bit će utrka koje su napravljene uz pomoć yrace-a.A onda u 13:00 otvaramo server i bit će party u jizzy klubu.Trajat će oko 30-60 min.Naravno i poslije možete u njemu ostati. Ali to je otvorenje party.Naravno server će biti objavljen svugdje na stranicama pa tako i očekujemo cheatere.Imamo spremne admine za njih.Ne koristimo anti-cheateve,za sad jer ne očekujemo u tolikom broju onih koji će krÅ¡iti server pravila.I ne zaboravite da je to dm stunt server!

Server ip:objavljujemo ovaj tjedan
Server stranica:http://www.maltheusfunserver.smffy.com
IRC:irc.ffsnetwork.com -- > #mfs

ako je stvarno ovakav bit cu cest igrac ;)

Sretno s Serverom :D
Jel Server na Hrvatskome (Balkanski) ili Engleski.

Server je na engleskom,ali su dozvoljeni svi jezici unutar za dopisivanje.A i na forumu ću otvoriti pod-forum za jezike kao na samp.com ali to kasnije.Za sad samo ono gore navedeno. ;)

Ali ako želiš nešto pistići s serverom KUPI pravu DOMENU ne Free ..

Joj on sada o domeni ne brini doći će i to na red želim prvo sa serverom a stranica nije toliko ni bitna. :)

Citat: Ice_Cube poslato Jul 26, 2010, 10:58:17 PRE PODNE
Napokon neki Fun Server  :)

Pa bio je i SpeedTouch Fun server
Little Devil will burn you

Johnny

CitatAli ako želiš nešto pistići s serverom KUPI pravu DOMENU ne Free ..
Ja tebe ne mogu da shvatim cek ako on kupi domen on ce imati igraca pa bilo bi realno da proba 1-2 meseca kako mu ide server a ne odma sve da plati pa mu nekrene najbolje  :P
Kako NFS nema domen a ima 35-40 igraca na dan o tome ti pricam  ;)

Srecno sa serverom!
Poslednja Izmena: Jul 26, 2010, 12:46:57 POSLE PODNE od CMRP|Johnny

Citat: CMRP|Johnny poslato Jul 26, 2010, 12:46:08 POSLE PODNE
Ja tebe ne mogu da shvatim cek ako on kupi domen on ce imati igraca pa bilo bi realno da proba 1-2 meseca kako mu ide server a ne odma sve da plati pa mu nekrene najbolje  :P
Kako NFS nema domen a ima 35-40 igraca na dan o tome ti pricam  ;)

Srecno sa serverom!
ima NfS domenu www.elite-speed.com

Johnny

Citat: aleluja poslato Jul 26, 2010, 12:48:15 POSLE PODNE
Citat: CMRP|Johnny poslato Jul 26, 2010, 12:46:08 POSLE PODNE
Ja tebe ne mogu da shvatim cek ako on kupi domen on ce imati igraca pa bilo bi realno da proba 1-2 meseca kako mu ide server a ne odma sve da plati pa mu nekrene najbolje  :P
Kako NFS nema domen a ima 35-40 igraca na dan o tome ti pricam  ;)

Srecno sa serverom!
ima NfS domenu www.elite-speed.com

Hahah to je propala stranica koliko znam i lik mu je dao za 1338 a sta je bilo pre toga nege leve domene uoz.com i te lude domene  :D

Ok server je hostan i otvorenje je sutra u 11:00 sati u 13:00 je party u /jizzy-u.
Hoster je game-hr.
Vidimo se  :D
IP: 217.20.113.193:7777

Nici LOCK-a server može ti bilo tko ući u njega...

Sretno sa serverom
bolje kupi domenu nakon nekih par dana da vidis jel imas aktivnih igraca ili ne
Volim fun servere

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P