[GAME]Serious Sam 3 BF Edition : Jewel of The Nile

Započeo ConeRose, Septembar 22, 2016, 15:08:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime Igre: Serious Sam 3 BFE Jewel of The Nile
Slike/Video: https://www.youtube.com/watch?v=AyjXj2BY0UU
Download Link: https://thepiratebay.org/torrent/6867059/Serious.Sam.3.BFE.Repack.Cracked
Tip igre:Singleplayer,FPS,Polu horror(ima dosta jumpscareova)
Minimal System Req :
*CPU:Dual Core Intel/AMD working at 2,00GHz
*RAM:1 GB DDR2+
*Sound Card : Yes
*Free Space : 4 GB
*GPU:NVIDIA GeForce 7800/7900/8600 series, ATI/AMD Radeon HD 2600/3600 or X1800/X1900 series

Nisam ljubitelj sirius sema moye se reci da mi ide na zivce ali u sustini dosta ljudi voli ovu igru ali dobro moje misljenje ali ako vec neko ima slab komp sto da ne
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Citat: TheP4vO poslato Septembar 22, 2016, 16:06:52 POSLE PODNE
Nisam ljubitelj sirius sema moye se reci da mi ide na zivce ali u sustini dosta ljudi voli ovu igru ali dobro moje misljenje ali ako vec neko ima slab komp sto da ne
Pa ja nisam toliki ljubitelj 3. , ali zato 2. przim i dan danas , znaci to je bila ljubav ba prvi pogled , kad sam prije nekih 5 godina igrao tu igricu u igraonici sa drugarima , odma sam je kupio na stimu :D , a ss3 mi se svidja nije zahtjevna a ima solidnu grafiku !

Citat: ConeRose poslato Septembar 22, 2016, 17:17:34 POSLE PODNE
Citat: TheP4vO poslato Septembar 22, 2016, 16:06:52 POSLE PODNE
Pa ja nisam toliki ljubitelj 3. , ali zato 2. przim i dan danas , znaci to je bila ljubav ba prvi pogled , kad sam prije nekih 5 godina igrao tu igricu u igraonici sa drugarima , odma sam je kupio na stimu :D , a ss3 mi se svidja nije zahtjevna a ima solidnu grafiku !

Ja sam ti klasika stari CoD ili neki dobar Battlefield i Mounth & Blade meni zakon :D
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino