Koja sramota za DeluxHosting

Započeo MR.Data, Jul 25, 2010, 18:10:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

JBT Svi hvale nesto DeluxHOST Valja/ne-kradeGMove/naj pouzdanji hosting/najbolji ping/ne-rusi se...itd...

GeForce koristi taj SERVER i sada dnevno server bude OffLine 10-12puta dnevno na 10min zbog poteskoca servera pa sta nije to malo sramota za hosting...taman pocnes igrati minuta prije place PUF ServerOffline mislim NE-BI uzeo host preko njih da mi ga djaba nude...prije cu otici u Game-HR Platiti masinu i imati masinu koja mi radi od 0 do 24 bez problema...

SRAMOTA za DeluxHost...

Å ta je bilo kad si se propudio ??

Ne shvatam za šta će ova tema

Correlli

Opće je poznato da je Delux Hosting jedna velika prevara koja krade skripte i pare.

Citat: Don Correlli poslato Jul 25, 2010, 19:05:34 POSLE PODNE
Opće je poznato da je Delux Hosting jedna velika prevara koja krade skripte i pare.
Evo ti odgovora...
Citat: [CH] Elmedinâ,,¢ poslato Jul 25, 2010, 18:54:02 POSLE PODNE
Å ta je bilo kad si se propudio ??

Ne shvatam za šta će ova tema

Zasto je to odgovor:ZATO STA ZELIM UPOZORITI LJUDE DA DeluxHosting radi PREVARE i da NE-Valja

Correlli

Citat: GTA Carrera poslato Jul 25, 2010, 19:20:55 POSLE PODNE
Zasto je to odgovor:ZATO STA ZELIM UPOZORITI LJUDE DA DeluxHosting radi PREVARE i da NE-Valja

To se zna već duže vrijeme kao što sam već prije rekao. Samo najviše naivnih ih je sa Balkana.

Mislim da CH DM ima Delux i svakih 10minuta pada server :S

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P