Pomoc | AutoID

Započeo BOSNIACUS, Jul 23, 2010, 21:58:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz , pravim Taxi bazu sve sam napravio samo trebam pomoc , kako da dodam auta i da oni imaju svoj ID auta , znaci kao kad hocu kucat komandu /gotocar [ID AUTA] sve sam od 1 - do 280 tam negdje ali nema auta kojeg ja trazim ...

Znaci trebam kako da dodam autu ID ,  posto kad kucam /fare pies da nije u autu a trebam dodat ID auta....Ak ste skontali recite ako ne nacrtacu

Citat: Christian Bojic poslato Jul 23, 2010, 22:53:02 POSLE PODNE
evo ti nadji ovde ID
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Vehicles:All

Nisi skonto , svako auto ima svoj ID to jest kad kucas /gotocar [IDAUTA U igri]
i onda te teleportuje do tog auta , sad sam ja ubacio svoja auta pored onih sto su dosli u gamemodu ali ta moja auta nemaju ID tj. nemogu doci do njih /gotocar komandom

dodji pjeske do tih auta udji u njeih i kucaj /oldcar i on ce ti izbacit id tog vozila pa unda probaj.

Citat: Ante_Dracar aka Lopa poslato Jul 25, 2010, 21:44:58 POSLE PODNE
dodji pjeske do tih auta udji u njeih i kucaj /oldcar i on ce ti izbacit id tog vozila pa unda probaj.
Fala

Znam sto hoces i dobio si krive odgovore,ako ti sebi oces naci auto po ID-u to jest ovdje http://weedarr.wikidot.com/veh
koristi komandu /veh u igri (samo ako koristis GF mod) i taj auto ce ti se stvoriti kraj tebe.I to je to.
Mysterious roleplay

Nije dobio krivi odgovor ego mu ga ti sad dajes.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Samo da pitam nesto sto mislim damoze ici ovdje da neotvaram novu temu...

Inace nikad nisam imo problema s gf editima, ali sad po prvi put su mi se pomijesali idovi auta. Kak da to sredim? Probo sam cak i:

blabla = addstaticvehicle(dehgfv);

i tako svaki, al opet nece :(

Et, svaka pomoc mi je potrebna!

Citat: BloodMaster(Viky) poslato Jul 26, 2010, 15:22:46 POSLE PODNE

Inace nikad nisam imo problema s gf editima, ali sad po prvi put su mi se pomijesali idovi auta. Kak da to sredim? Probo sam cak i:

Ako si brisao/dodavao auto normalno da ce ti se pomijesti...odi lijepo u svaki auto /oldcar i stavi tocan ID ;)
Mysterious roleplay

Citat: Slick_Crack poslato Jul 26, 2010, 15:39:07 POSLE PODNE
Citat: BloodMaster(Viky) poslato Jul 26, 2010, 15:22:46 POSLE PODNE

Ako si brisao/dodavao auto normalno da ce ti se pomijesti...odi lijepo u svaki auto /oldcar i stavi tocan ID ;)

E tu nastaje problem. Ja nisam ih briso, samo sam dodo aute, ali ja zelim da ti auti budu "public" da ih svi mogu voziti. Kontaš?

edit:

malo sam konto i mislim da sam rješio problem....
Poslednja Izmena: Jul 26, 2010, 18:14:00 POSLE PODNE od BloodMaster(Viky)

Pa ako si ih dodao opet ista stvar, moras ih dodati iza zadnjeg auta u skripti da bi bilo dobro dok dodajes. Inace netrebas ulaziit u skriptu da pogledas koji je id auto. Samo u skripti brojis kolko vozila ima do auta kojeg zelis staviti za taxi i ti ti je njegov id. Hmm kak da to objasnim evo ti primjer.

AddStaticVehicle(jadajadajada);//0
AddStaticVehicle(jadajadajada);//1
AddStaticVehicle(jadajadajada);//2
AddStaticVehicle(jadajadajada);//3
AddStaticVehicle(jadajadajada);//4
AddStaticVehicle(jadajadajada);//5
AddStaticVehicle(jadajadajada);//6 - taxi auto
AddStaticVehicle(jadajadajada);//7

Sto znaci da je taxi auto id 6.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Jul 26, 2010, 18:28:52 POSLE PODNE
Pa ako si ih dodao opet ista stvar, moras ih dodati iza zadnjeg auta u skripti da bi bilo dobro dok dodajes. Inace netrebas ulaziit u skriptu da pogledas koji je id auto. Samo u skripti brojis kolko vozila ima do auta kojeg zelis staviti za taxi i ti ti je njegov id. Hmm kak da to objasnim evo ti primjer.

AddStaticVehicle(jadajadajada);//0
AddStaticVehicle(jadajadajada);//1
AddStaticVehicle(jadajadajada);//2
AddStaticVehicle(jadajadajada);//3
AddStaticVehicle(jadajadajada);//4
AddStaticVehicle(jadajadajada);//5
AddStaticVehicle(jadajadajada);//6 - taxi auto
AddStaticVehicle(jadajadajada);//7

Sto znaci da je taxi auto id 6.

Osim ako imas kucne aute ^.^
Mysterious roleplay