[ENGINE] Game Engine

Započeo LoOdaK, Septembar 04, 2016, 22:02:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pa kao sto naslov teme kaze moze mi neko preporuciti neki Game Engine ali da je 3D jer smo ja i jedan drug kenuli praviti igricu pa ne znam koji bi engine koristili

UNITY SAM PROBAO I JOS RAZMISLJAM DAL DA RADIM NA NJEMU POSTO IMAM SPOR KOMP PA JE TO MALO ZEZNUTO RADITI U UNITY
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

imas brt unreal engine ima odlicnih igara koje su pravljene u njemu
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Pa da al neam 64 bitni win
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ovako GameEngine za 3D igre imas Unity 5 3D , Unreal Engine 4 , Cryengine 3 to su ti besplatni engine ali posto si pocetnik u pravljenju igrica ne preporucavam ti da radis neku vau igru msm za grafiku i to prvo nauci kako se koristiti enginom i citaj dokumentaciju koju ti pruzaju na internetu kako nesto napraviti pa onda probaj da napravis neku igricu sam da nije neka grafika. Pa tek kasnije kako budes napredovao dodajse grafiku i ostale funkcije koju definiraju tu igricu

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
  Ban(playerid);
  return 1;
}

Trazim Pomocnog Skriptera za skriptu od Nule tko je voljan PM me

Ja nisam rekao da pravim GTA 5 naravno pocetnik sam i ne gledam nesto grafiku da bude vaooooo probat cu vidjeti cryengine hvala na preporuci i savjetu